Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O proszę Kaska forumową wiarę do imprezowania namówiła 8)

A ja i owszem nieżle się w najbliższym czasie wybawię 8) Już nawet zaczęłam kompletować garderobę 8)

I oczywiścei trzymam kciukasy za wszelką pomyślnośc a niedługo będę się uśmiechać po przepisiki Świąteczne :oops: :oops: :oops:

NO CIOTKA! Co to za cisza....... :o :o :o Siedzisz sobie cichutko, nic nie prawisz....Martwię się....

A tak na poważnie daj znać co u Ciebie! Chciałam dzisiaj przedzwonić z pracy ,ale jakieś prozaiczne czynności nie pozwoliły... :cry:

Wszystko OK? Jak na froncie budowlanym?? A Rodzinka????

Daj znać!! Jakoś tak dziwnie bez Ciebie ( jak bez ręki , nogi, mózgu?)

Tyćko się martwię, ale mam nadzieję ,że moja chora wyobraźnia tylko szaleje..i żadnych zgrzytów na linii

nie ma!!!!!!

Odezwij się plissss....................................................

Kasia64,

BRAVO, BRAVO, BROVO...

Aby tak dallej.

Troszkę zaniedbałem wizyty na Twojej budowie, bo moje sprawy kuleją...

Ale widzę dom prawie pod dachem to naprawdę wielka sprawa.

Gdyby wszystko poszło po naszej myśli i nasz mógłby być na tym etapie...

Gratuluję zamozaparcia.

My mamy staż małżerński 30 lat, a mimo to zdecydowaliśmy się...

Witaj kasiu

Wreszcie jesteś. Jakoś tak smutno i pusto tu było. Trzymam kciuki za nową pracę no i daszek. Już niedługo nie będzie Wam kapało na głowę. A pierniczki- pycha. Sama też takie piekłam jeszcze niedawno, ale kiedy okazało się, że mój syn ma alergię na miód i przyprawy (m.in. korzenne), nie chcę robić mu przykrości i po prostu ich nie piekę. A może są takie pierniczki bez tych składników?

pozdrawiam

Kasiu, jak to dobrze, że daszek "się robi", bo już niedługo będziesz mogła cieszyć się z nowej czapeczki :wink: . Domek na pewno zyska jeszcze bardziej na urodzie :D .

Mmmm, narobiłaś mi smaku tymi pierniczkami, że aż ślinka cieknie :wink:

Trzymam kciuki za daszek !

P.S. Zastanawiam się, skąd u Ciebie "niepokorna dusza" :roll: , żeby aż ścinać się z szefem ? ... 8)

Witaj kasiu

Wreszcie jesteś. Jakoś tak smutno i pusto tu było. Trzymam kciuki za nową pracę no i daszek. Już niedługo nie będzie Wam kapało na głowę. A pierniczki- pycha. Sama też takie piekłam jeszcze niedawno, ale kiedy okazało się, że mój syn ma alergię na miód i przyprawy (m.in. korzenne), nie chcę robić mu przykrości i po prostu ich nie piekę. A może są takie pierniczki bez tych składników?

pozdrawiam

Ale połechtałaś moją próżność swoimi miłymi słowami - :roll: :oops: :oops: :oops: :lol:

Może zamiast pierniczków , upiecz ciastka z kakao lub ze sztucznym miodem :wink:

Pozdrowionka :wink: :wink: :wink:

Kasiu, jak to dobrze, że daszek "się robi", bo już niedługo będziesz mogła cieszyć się z nowej czapeczki :wink: . Domek na pewno zyska jeszcze bardziej na urodzie :D .

Mmmm, narobiłaś mi smaku tymi pierniczkami, że aż ślinka cieknie :wink:

Trzymam kciuki za daszek !

P.S. Zastanawiam się, skąd u Ciebie "niepokorna dusza" :roll: , żeby aż ścinać się z szefem ? ... 8)

Adrianko - daszek się już kończy i aż dech mi zaparło jak zobaczyłam wykończoną połać dachu.Dach to spektakularna część budowy i przybliża nas do końca milowym krokiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A pierniczki jutro będą się robić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oj, dach, dach... Jak ja bym chciała miec taki dach :oops:

Ale Kasiu, mi się wydaje, ze cena za ułozenie dachu całkiem przyzwoita (u mnie chca 9 - 10 tys.)

Słoneczko nasz dach jest dwuspadowy i prosty do pokrycia,ma 186m2 a dekarze mają tydzień spóźnienia i ciągle dzwonią że czegoś zabrakło :roll: Kochanie u Ciebie też przyjdzie pora na czapeczkę kolorową , za to u nas Majstry też nie mają czasu robić dalej ,dopiero w styczniu(brzmi znajomo)

Ale w sumie najważniejsze że się robi dach i jutro ma być finisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :wink: