Gryfpc 20.11.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 To, że hulasz na firmowej balandze - pozazdrościć!!! :D ... ale, że w niedzielny poranek (ba, 9.30 - to prawie środek nocy) swoich dzielnych "Męczyzn" gonisz do roboty, to Ty ZŁA KOBIETA JESTEŚ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 21.11.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ktoś musi dopingować, motywować panów jak sami nie potrafią Widok z okna sypialni rzeczywiście piękny, oby taki już został na zawsze Pozdrawiam P.S. Boże jak my dawno na żadnej imperezie nie byliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 O proszę Kaska forumową wiarę do imprezowania namówiła A ja i owszem nieżle się w najbliższym czasie wybawię Już nawet zaczęłam kompletować garderobę I oczywiścei trzymam kciukasy za wszelką pomyślnośc a niedługo będę się uśmiechać po przepisiki Świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.11.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 NO CIOTKA! Co to za cisza....... Siedzisz sobie cichutko, nic nie prawisz....Martwię się.... A tak na poważnie daj znać co u Ciebie! Chciałam dzisiaj przedzwonić z pracy ,ale jakieś prozaiczne czynności nie pozwoliły... Wszystko OK? Jak na froncie budowlanym?? A Rodzinka???? Daj znać!! Jakoś tak dziwnie bez Ciebie ( jak bez ręki , nogi, mózgu?) Tyćko się martwię, ale mam nadzieję ,że moja chora wyobraźnia tylko szaleje..i żadnych zgrzytów na linii nie ma!!!!!! Odezwij się plissss.................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Kasia64,BRAVO, BRAVO, BROVO...Aby tak dallej.Troszkę zaniedbałem wizyty na Twojej budowie, bo moje sprawy kuleją...Ale widzę dom prawie pod dachem to naprawdę wielka sprawa. Gdyby wszystko poszło po naszej myśli i nasz mógłby być na tym etapie...Gratuluję zamozaparcia.My mamy staż małżerński 30 lat, a mimo to zdecydowaliśmy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 KASIUUUUUU!!!!! OOOOOO, KASIUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.11.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Jestem,jestem Kochani forumowicze dzięki za wszystkie pochwały,pozdrowionka i kciukasy Lecę do dziennika uzupełniać zaległości Alfredo i Zeljko - dzięki za telefony i troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 E tam zaraz troske, to babska ciekawosc jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.11.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witaj. tez czekamy za dekarzem ale u ciebie to tanio wyszło ja jestem przerażony sowją sumą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witaj kasiuWreszcie jesteś. Jakoś tak smutno i pusto tu było. Trzymam kciuki za nową pracę no i daszek. Już niedługo nie będzie Wam kapało na głowę. A pierniczki- pycha. Sama też takie piekłam jeszcze niedawno, ale kiedy okazało się, że mój syn ma alergię na miód i przyprawy (m.in. korzenne), nie chcę robić mu przykrości i po prostu ich nie piekę. A może są takie pierniczki bez tych składników?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.11.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Kasiu, jak to dobrze, że daszek "się robi", bo już niedługo będziesz mogła cieszyć się z nowej czapeczki . Domek na pewno zyska jeszcze bardziej na urodzie . Mmmm, narobiłaś mi smaku tymi pierniczkami, że aż ślinka cieknie Trzymam kciuki za daszek ! P.S. Zastanawiam się, skąd u Ciebie "niepokorna dusza" , żeby aż ścinać się z szefem ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Czekalam...czekałam..czekałam... ii się doczekałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dom całą gębą!!! Z daszkiem MU do twarzy!!!!! A teraz dalej...Ciotka dalej.......Jajka czekają i się niecierpliwią...I ja teżBRAWO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 No Kasiuuu, ale dom sie zrobil prawdziwie piekny! Ten dach nadaje uroku, nie? No i tak jak Alfredzia, ja tez niecierpliwie czekam na wykonczenowke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.12.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 E tam zaraz troske, to babska ciekawosc jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.12.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 witaj. tez czekamy za dekarzem ale u ciebie to tanio wyszło ja jestem przerażony sowją sumą!! Wielkie G...... wyszło a nie tanio, pan zapomniał o gwoździach,kominkach wentylacyjnych,zabrakło membrany,zabrakło łat Jak to wszystko policzę to chyba mu zrobię cosik złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.12.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witaj kasiu Wreszcie jesteś. Jakoś tak smutno i pusto tu było. Trzymam kciuki za nową pracę no i daszek. Już niedługo nie będzie Wam kapało na głowę. A pierniczki- pycha. Sama też takie piekłam jeszcze niedawno, ale kiedy okazało się, że mój syn ma alergię na miód i przyprawy (m.in. korzenne), nie chcę robić mu przykrości i po prostu ich nie piekę. A może są takie pierniczki bez tych składników? pozdrawiam Ale połechtałaś moją próżność swoimi miłymi słowami - Może zamiast pierniczków , upiecz ciastka z kakao lub ze sztucznym miodem Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.12.2006 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Kasiu, jak to dobrze, że daszek "się robi", bo już niedługo będziesz mogła cieszyć się z nowej czapeczki . Domek na pewno zyska jeszcze bardziej na urodzie . Mmmm, narobiłaś mi smaku tymi pierniczkami, że aż ślinka cieknie Trzymam kciuki za daszek ! P.S. Zastanawiam się, skąd u Ciebie "niepokorna dusza" , żeby aż ścinać się z szefem ? ... Adrianko - daszek się już kończy i aż dech mi zaparło jak zobaczyłam wykończoną połać dachu.Dach to spektakularna część budowy i przybliża nas do końca milowym krokiem A pierniczki jutro będą się robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.12.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Zeljko i Alfredko moje strażniczki,dzięki ,dzięki Jutro będą kolejne fotki i chociaż finansowo nie jest tak jak miało być to i tak OGROMNIE SIĘ CIESZĘ. Jajka Wielkanocne też się zbliżają................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Oj, dach, dach... Jak ja bym chciała miec taki dach Ale Kasiu, mi się wydaje, ze cena za ułozenie dachu całkiem przyzwoita (u mnie chca 9 - 10 tys.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.12.2006 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Oj, dach, dach... Jak ja bym chciała miec taki dach Ale Kasiu, mi się wydaje, ze cena za ułozenie dachu całkiem przyzwoita (u mnie chca 9 - 10 tys.) Słoneczko nasz dach jest dwuspadowy i prosty do pokrycia,ma 186m2 a dekarze mają tydzień spóźnienia i ciągle dzwonią że czegoś zabrakło Kochanie u Ciebie też przyjdzie pora na czapeczkę kolorową , za to u nas Majstry też nie mają czasu robić dalej ,dopiero w styczniu(brzmi znajomo) Ale w sumie najważniejsze że się robi dach i jutro ma być finisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts