zgudi 24.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 jak w temacie ...mam na mysli jej cięzar z wodą -łazienka na poddaszu uzytkowym...pod kominek się raczej nie daje , a wanna z wodą waży wiecej...obok wanny mam ułożoną podłogówke na izolowanym 3 cm styropianie...(fs 20)i myslę że pod wanną wyleje posadzkę bez styropianu jak jest u Was..pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 24.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jak masz obawy to zastosuj FS 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 24.08.2005 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 dobrze radzisz Geno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 25.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 a jak to jest na piętrze - tutaj chyba można nie dawać styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 25.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Po co dawać styropian albo wyrównywać poziom posadzką. Będziesz miał wannę obniżoną o te kilka cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 25.08.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Po co dawać styropian albo wyrównywać poziom posadzką. Będziesz miał wannę obniżoną o te kilka cm. Styropian dał ze względu na podłogówkę bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 25.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Po co dawać styropian albo wyrównywać poziom posadzką. Będziesz miał wannę obniżoną o te kilka cm. Ja muszę na piętrze dać 5 cm styropianu i 5 cm wylewki w sumie 10 cm. Tak mam już wybudowane zresztą w zasadzie dopiero potem się zorientowałem po wysokościach stopni schodów ale było to już za poźno. Podłogówka będzie w łazience + centralny odkurzacz. Czy sugerujesz żeby w miejscu gdzie będzie stała wanna nie robić wylewki? Czyli postawić ją bezpośrednio na płycie stropu a styropian i wylewkę dookoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 29.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Też mnie to interesuje, w sumie byłoby nieźle mieć wannę 10 cm niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 30.08.2005 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 oczywiscie ze nalezy styropian dac, obciazenie punktowo pprzenoszone z wanny rozlozy wyl;ewka i styropianowi nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts