gapcia 25.08.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 potrzebuje fronty do kuchni i łazienki ale mieszkam w warszawie a tu sa strasznie drogie !!! może ktos mi poleci firme ktora nie wyssie ostatniej zlotowki ze mnie ?? nie musi byc to drewno moze byc MDFi ewentualnie blaty tez by sie przydaly dziekuje za pomocpozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skacprz 25.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 tez szukam, tez Slawek pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenogo 25.08.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Trzeba to sprecyzować,jakie fronty,sposób wykończenia-lakier, fornir,laminat,folia,fornir. Pozdrawiam i wiedząc więcej mogę coś poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jorgus72 27.01.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Może i to stary temat ale wpadł mi bo miałem ostatnio taki sam problem . I pewnie jeszcze niejedna osoba w potrzebie tu zajrzy i nie znajdzie odpowiedzi . Rozwiązanie było w Katowicach (teraz przenieśli się na Mikołów) - robią wszystko na MDF - lakier , fornir itp w bardzo dobrych cenach . I wysyłka kurierem tania . Nie chce , żeby mnie posądzano o reklame albo lizusowstwo dlatego podam tylko numer telefonu : 322027282 . Mają stronke w internecie i są też na allegro . Wybawienie dla mojego portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurbar 21.03.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jesteśmy wykonawcami frontów z MDF lakierowanych na mat, półmat, wysoki połysk. Oferujemy też fronty fornirowane okleinami naturalnymi oraz egzotycznymi. Na wszystkie pytania odpowiemy po nr : 607 042 950 782 841 239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts