yaro29 25.08.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 no własnie szukam pod warszawą tak max 30 km do centrum z w miare dobrym alternatywnym dojazdem (bo autko mamy tylko jedno) a jezdzą do pracy 2 osoby w różnych godzinach. Działka chciałbym aby była w lesie lub pod lasem a nie w szczerym polu i dobrze zeby jakis sąsiad był tez w pobliżu. Najgorsze w tym to ze kwota jaką chcę wydać na działkę jest niezbyt duza bo powiedzmy ok 60-70 tys pln. Czy ma szanowne gorno jakies info gdzie cos takiego można szukać. Pozdr.Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 26.08.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Szukaj w okolicach Chotomowa, Skierd, Rajszewa - w tej cenie można z 1000 m2 nabyć. Są lasy, dużo nowych budynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 26.08.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Możesz próbowac Stefanowo za Magdalenka , Wola mrokowska itd.tj. jakieś 20-15 km od centrum , wprawdzie jeździ autobusik ale to chybai tak dośc daleko.My swojej szukaliśmy ok,6 miesięcy jeżdząc po okolicy która nam się podobała i zaczepiając ludzi. Też mieliśmy chęć wydać 60 tys a skończyło sie na 100 tys .Przeważyły zalety (bliskośc, media za które zapewne i tak musielibyśmy płacić) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Najemca 24.11.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Możesz próbowac Stefanowo za Magdalenka , Wola mrokowska itd.tj. jakieś 20-15 km od centrum , wprawdzie jeździ autobusik ale to chyba i tak dośc daleko. pzdr 15-20 km to niezbyt daleko od W-wy ale "autobusik" to średni transport alternatywny na dojazdy do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 25.11.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Kupiliśmy działkę w Grodzisku Maz., a ostatnio zadzwoniła do nas sąsiadka z pytaniem, czy nie chcemy kupić i jej działkę. To jest przy ulicy Tarnowskiej. Na stronie http://www.grodzisk.pl/ jest mapa gminy. Kto chętny może zobaczyć, że położenie jest ok. Blisko WKD, a autobusem miejskim można podjechać na stację PKP i wsiąść do kolejki podmiejskiej. Chętnie podzielę sie kontaktem do sąsiadki. Nie wiem nic więcej. Wydaje mi się, że ma około 1000 m2. Ceny nawet nie chcę spekulować, ale może yaro29 zmieścibyś się w cenie. W ulicy są wszystkie media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpila 25.11.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 To ja poprosze o namiary na grodziska dzialke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts