Bartek-Andromeda 28.03.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Iwka nie wiem skąd ta cena. Ale.... dziś zadzwonił facet z Orlity, która podobno się sypie i zaproponował Krispola w super cenie. Co to znaczy super i jak wygląda dowiem się jutro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 29.03.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Cześć Bartek, podejrzewam, że ta wysoka cena na Krispola to z idealnie gładką powierzchnią. Na początku też taką chciałam ale jak powiedzieli , że muszę zapłacić 3 tys. więcej to spasowałam. Pojechałam na budowę, wlazłam na sąsiada działkę (mam nadzieję że się nie obrazi) i sprawdziłam, że jego brama to struktura "ściętego cedru" jak ją ładnie nazywają czyli ta za 5500. Trzeba podejść zupełnie blisko do bramy żeby to zauważyć z daleka (parę metrów) wygląda na gładką.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 25.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 segmentowa 2,50x2,10 Normstahl typu "euro" (to ta z WK2) z automatyka 4700 brutto z montażem. Kolor biały z serii euroline był o 400 zł tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yosee 26.01.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam. Jestem na etapie zamknięcia domu z zewnątrz tj. okna, drzwi, rolety no i wlasnie zastanawiam się nad kupnem bramy garażowej. Słyszałem, że firma Mirola produkuje bardzo dobre bramy w bardzo przystępnych cenach czy to prawda ? Może ktoś się orientuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borut 21.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witam. Jestem na etapie zamknięcia domu z zewnątrz tj. okna, drzwi, rolety no i wlasnie zastanawiam się nad kupnem bramy garażowej. Słyszałem, że firma Mirola produkuje bardzo dobre bramy w bardzo przystępnych cenach czy to prawda ? Może ktoś się orientuje ? Czy znalazłeś/aś już jakieś informacje nt. opinii o tych bramach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts