Leszek 25.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Czytam o balkonach i tarasach i zasatnawiam się...Balkon jest przedłużeniem stropu i płyta jest bez spadku. Czy koniecznie muszę najpierw zrobić wylewkę ze spadkiem (ale obawiam się o np. 2 cm klin, czy się nie pokruszy), dlaczego nie mogę na płytę betonową położyć np. papę, folię, na to styropian (pod spodem pomieszczenie ogrzewane)i końcową wylewkę zrobić ze spadkiem? Czym grozi takie rozwiązanie?Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 25.08.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Możesz tylko nie bardzo wiem po co ten styropian pod całą płytą - jeszcze przy ścianie od spodu to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek 25.08.2005 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Część balkonu jest sufitem kuchni na parterze (wykusz), dlatego chcę ocieplić całą płytę balkonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts