madagoral 25.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam Mój taras jest od strony zachodniej i wystawiony na ciągły wygwizd. Mam dość wynoszenia i wnoszenia plastików i chcę zrobić ciężkie meble z drewna. Zacznę od stołu. Zostało mi trochę drewna po kostrukcji dachu i chcę je wykorzystać. Czy ma ktoś zdjęcia jakichś ciekawych rozwiązań? Może jakieś rysunki? please ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małyarek 29.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Nie mam zdjęć ale w leroy merlin czy w innym sklepie budowlanym jest dużo fajnych drewnianych mebli ogrodowych, można podpatrzeć jakieś rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madagoral 30.08.2005 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Stół zrobiłem. Wyszedł super. Teraz będę próbował zrobić krzesła. Może ktoś krzesła zrobił? I da podpatrzeć. Muszą być w miarę ciężkie i to jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małyarek 30.08.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Z ciekawości czym zabezpieczasz drewno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 31.08.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 przeglądając amerykańskie strony internetowe w poszukiwaniu tarasu (WOOD DECK ) trafiłem na strony z projektami wielu rzeczy w drewnie . Jakaś stona coś miała z DIY (do it yourself), wiem że były też projekty Black and Deckera - można próbować szukać na ich stronach lub innych producentów narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madagoral 02.09.2005 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzięki za podpowiedzi. Info dla Małego Arka. Stół zabezpieczyłem impregnatem tym samym co podbitkę i sztachety kolor orzech z Nobilesa. Zotało mi trochę po malowaniu ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eskimos11 15.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Przynajmniej nikt mi nie wyniesie za ogrodzenie ! http://fotoalbum.wzt.pl/fotografie/720_fotki_af2f879/12839_786193.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts