Dorota_N 25.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Pokażcie w jakie wzory macie ułożony parkiet. Ja nie wiem jak ułożyć.W jodełkę chyba nie chcę, nie wiem czy równolegle ułożone klepki będą ładnie wyglądały... Doradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiołka 25.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 ja mam ułozony parkiet w cegiełke, pod skosem parkiet jesion kolor i wyglada super. W maych pokojach mam na prosto w cegiełke tez fajnie ale pod skosem o wiele lepiej, tylko ze takie ulozenie to najlepiej w duzym pomieszczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.08.2005 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A czy mogę liczyć na jakąś fotkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.08.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Fiołka, ja też proszę o fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 25.08.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Pokażcie w jakie wzory macie ułożony parkiet. Ja nie wiem jak ułożyć.W jodełkę chyba nie chcę, nie wiem czy równolegle ułożone klepki będą ładnie wyglądały... Doradźcie Nie mam fotki, ale widziałam ładną podłogę ułożoną z równolelge ułożonych klepek. Efekt jest jeszcze lepszy, gdy klepki nie są ułożone regularnie (tzn. przesunięcia nie mają powtarzalnego rozmiaru, ewentualnie klepki są różnej długości - tę długość można zmieniać optycznie dobierając klepki o tym samym kolorze jedną za drugą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.08.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 tę długość można zmieniać optycznie dobierając klepki o tym samym kolorze jedną za drugą) za bardzo nie rozumiem tego fragmentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiołka 25.08.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 w takim razie musze porobic fotki i wkleic ale to troche potrwa bo aparatu nie mam i musze pozyczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 25.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Zrob, I plis ju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.08.2005 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Super, z niecierpliwością czekam na zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.08.2005 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Czyżby tylko Fiołka i Kaskaa miały parkiet?? Czy teraz wszyscy kładą panele na podłodze w salonie? Kaskaa czy jest jakaś szansa, żeby zobaczyć ten parkiet? Rozumię, że to nie u Ciebie, ale może widziałaś gdzieś w necie i jakiś adresik da się przesłać? Bardzo mnie to zaciekawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 u mnie parkiet ułożony zostal w potrojną jodelke ....mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 26.08.2005 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 A prześlesz fotkę?? Może zmienię zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 26.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Mamy parkiet z klepek 90x750mm ułożony równolegle, ale z różnymi przesunięciami. Klepki są w różych odcieniach, więc nawet nie widać, że mają te same wymiary, Wygląda to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 http://www.kotowicz.info/najnowsze1/PICT1759.jpg prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 26.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kaskaa czy jest jakaś szansa, żeby zobaczyć ten parkiet? Rozumię, że to nie u Ciebie, ale może widziałaś gdzieś w necie i jakiś adresik da się przesłać? Bardzo mnie to zaciekawiło Taką podłogę widziałam u kogoś w domu (niestety nie moim ) - nie mam szans na fotkę. Cytat: tę długość można zmieniać optycznie dobierając klepki o tym samym kolorze jedną za drugą) za bardzo nie rozumiem tego fragmentu? Wybierasz dwie klepki zbliżone do siebie kolorem/fakturą i kładziesz jedną za drugą. Sąsiednie klepki muszą się od nich różnić kolorystycznie. Daje to wrażenie jednej "dłuższej deski". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrZaw 26.08.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 ja mam ułozony parkiet w cegiełke, pod skosem parkiet jesion kolor i wyglada super. W maych pokojach mam na prosto w cegiełke tez fajnie ale pod skosem o wiele lepiej, tylko ze takie ulozenie to najlepiej w duzym pomieszczniu. My też mamy parkiet jesionowy półmat, ułożony skosem w cegiełkę, ale nie równą, tzn nie jest to ciegiełka gdzie zawsze sąsiadująca deszczółka wychodzi w połowie. Wygląda poprostu genialnie. Zdjęcie może nam się uda zamieścić w przyszłym tygodniu. Gorąco polecamy. Piotr i Roma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 26.08.2005 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Bardzo podoba mi się to połączenie ciemnego parkietu z jasną terakotą. Zastanawia mnie jak one są połączone? Nie widzę żadnej listwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 26.08.2005 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Yvett i PiotrZaw czy możecie wkleić zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Jam mam parkiet ułożony wg wzoru panelowego. Takie ułożenie super pasuję to wnetrz bardziej nowocześnie urządzonych niż klasycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 26.08.2005 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 To znaczy jak? równolegle z lekkim przesunięciem? Możesz pokazać fotkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts