Maciushek 25.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Temat pewnie stary jak diabli , ale problem ciągle ten sam. Wykonawca skończył robić mi kominy z cegły klinkierowej i zrobił niepełną fugę ! ( mimo ż ejak sam mnie wczesniej zapwniał na kominie powinna być pełna fuga ! ) Ale .. zmienił chyba zdanie w momencie kiedy już wiedział, że to on a nie ktoś inny będzie te prace wykonywał. Zrobił mi niepełną fugę, a wykonawca od dachu który kładzie gont powiedział, że jak nie chce wody na poddaszu, to zebym natychmiast zrobil pełną fugę na kominie ! I teraz kogo słuchać ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 25.08.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Słuchaj wykonawcy od dachu. Na potwierdzenie:http://www.e-izolacje.pl/2934_2937.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts