mgrob 25.08.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja właśnie zmówiłem drzwi wejściowe firmy KMW Format. Drzwi DF-027 http://www.kmwformat.pl/drzwi/drzwi.php?id=90Czy ktoś takowe posiada? Lub ma informacje o firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samuela.87 25.02.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Tej, firmy nie znam, ale mnie zainteresowały takie drzwi (zdjęcie poniżej) można do nich dopasowac podłogę, co myslicie o takim pomyśle ?? no i o kolorze białym, teraz chyba znowu wraca do mody .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.02.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Wygrzebać temat sprzed 10 lat to już jest wyczyn na miarę złota olimpijskiego. Do stópek padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts