Karorka 26.08.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 macie moze kogos kto przywiozlby w miare szybko ziemie - nie musi byc piekna - do wysypania na droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.08.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Podjedź do p. Kazimierza na Sienkiewicza 102 w SB. Ja płaciłem po 100,- za Kamaza dosyć dobrej ziemi. ...i tylko czy na drogę to nie lepiej tłucznia Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 29.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jerzysio ma chyba rację, jak podsypiesz ziemią, to po paru dniach opadów deszczu nie dojedziesz na działke.Nasza droga już bardzo ubita, a wiosną nie dało się wjechać, wchodziłem od ulicy w gumofilcach.Może leszem, później ew. jakimś tłuczniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 29.08.2005 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 dzieki chcemy ta ziemie tylko na wierzch zeby przykryc gruz z budowy ktory tam wyrzucilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 29.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A ten "Boluś" od Tatry, co nam (i Wam) dowoził nie wchodzi w rachubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 29.08.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Nam Eko Babice zreperowało drogę żużlem hutniczym - trzeba przyznać że utwardziło się pięknie. Co prawda trochę pyli, ale nie tak bardzo jak przewidywały niektóre czarne rodzinne scenariusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 29.08.2005 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A ten "Boluś" od Tatry, co nam (i Wam) dowoził nie wchodzi w rachubę? akurat teraz wozi gdzies na tarchominie czy gdzies tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts