Ivavi 26.08.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Czym czyścicie płyty ceramiczne?Proszę o podanie preparatów i uwag dotyczących ich stosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 odtłuszczacz " Meglio " - stosuję do wszystkiego - rewelacja !!!!n doste[pny w kazdym sklepie chemicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 29.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja mam Mr Muscle "Cera Fix" - REWELACJA. Czyści się bez użycia wody papierowym ręcznikiem - jednym - usuwasz zabrudzenia - schodzą jak na reklamie, drugim - polerujesz do czysta. Podobno zostawia na płycie teflonową powłokę zapobiegającą przywieraniu (nie wiem czy to prawda, nie mam jak sprawdzić ). Kupiłam kiedyś "Vitro Clean" - niebieska emulsja w czarnej butelce - beznadzieja, nie dało rady wyczyścić płyty, zostawały ślady po garnkach nawet jak nic nie wykipiało - takie matowe obręcze. Tego stanowczo NIE polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 29.08.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Mr Muscle również, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts