kaszojadek 26.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dzień dobry wszystkim Forumowiczom, czytam forum od ponad roku, ale ponieważ wygląda na to, że też zaczynam "zabawę" pod tytułem" zbuduj własny dom, więc zarejestrowałem się i dołączyłem do Waszego Szacownego Grona.I tu od razu pytanie - swego czasu natknąłem się na forum na Grupę Krakowską wymieniającą doświadczenia związane z lokalnym rynkiem budowlanym okolic Krakowa. Zupełnie nie wiem jak się tam teraz dostać. Wybranie opcji GRUPY w menu forum, wyświetla informację, że nie istnieją żadne grupy.Możecie pomóc ? pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Zapraszamy : http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=934&start=17460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 03.09.2005 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Wielkie dzieki pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts