radziomaster 15.12.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 napisał geri " mam pytanie czy ktoś wie jak jest zrobiony ten baranek , ponieważ mam do poprawienia 1m odcinek sufitu po zdemontowanej szafie w rogu pokoju" Tak.. to na zdjęciu jest zrobione wałkiem...Są teraz takie fajne tynki strukturalne, które nakłada się bardzo prosto przy pomocy wałka lub specjalnej kielni i możemy zrobić sobie na ścianie różne wzorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radziomaster 15.12.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 mam pytanie czy ktoś wie jak jest zrobiony ten baranek , ponieważ mam do poprawienia 1m odcinek sufitu po zdemontowanej szafie w rogu pokoju http://img191.imageshack.us/img191/3043/qqqqqqqqqj.jpg Uploaded with ImageShack.us to jest chyba wykonane jakimś starym sposobem - hmmm ale jak ? to jest zrobione specjalnym wałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts