Gość tripper 26.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 hej hej, czy ktos z Was wymienial w swoim M drzwi na antywlamaniowe? czeka mnie to wlasnie i zastanawiam sie nad roznymi opcjami... wiekszosc ludzi na forum to ludzie z domow, nie z mieszkan, wiec u nich licza sie inne parametry. mi chodzi glownie o wyciszenie i o jakotaka ochrone wnetrza (jak zlodziej bedzie chcial, to i tak wejdzie). macie jakies doswiadczenia w tych sprawach? z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.08.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 bardzo dobrze wyciszają drzwi, które mam u siebie Gerda Star Chttp://www.gerda-pl.04.04.pl/files/drzwi_przekroje/dp_1120554873.jpgwkraść nikt sie nie próbował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 29.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 dzieki, Robert. obejrzalem milion drzwi, wybralem gerde, nie pamietam, jaki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechowaty 28.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Może wymieniał ktoś ostatnio drzwi wejściowe albo będzie w najbliższym czasie. Potrzebne by mi były do domku na "tymczasem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggda 09.10.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 nie wiem, jakie drzwi. Natomiast radzę, aby wziąć sprawdzoną firmę. Bo po wymianie drzwi zdarzają się włamania (firmy dają cynk). Niestety mnie to spotkało, a Policja nawet nie chciała znać nazwy firmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara 09.10.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Ja również w najbliższym czasie chcę wymienić drzwi wejściowe w mieszkaniu. Czy ktoś usuwał starą metalowe ościeżnicę? Mam na podłodze w przedpokoju kafelki, czy jest szansa, że przeżyją taką operację? czy można ewentualne ich uszkodzenia zasłonić progiem? Napiszcie jakie macie doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 10.10.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ja również w najbliższym czasie chcę wymienić drzwi wejściowe w mieszkaniu. Czy ktoś usuwał starą metalowe ościeżnicę? Mam na podłodze w przedpokoju kafelki, czy jest szansa, że przeżyją taką operację? czy można ewentualne ich uszkodzenia zasłonić progiem? Napiszcie jakie macie doświadczenia. mialem kafelki ukladane do progu w starych drzwiach. kiedy ekipa wymieniala mi je na nowe, okazalo sie, ze jest rroznica miedzy nowym progiem a kafelkami, polozylem metalowa waska listwe i wszystko wrocilo do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terminux 01.11.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Mnie również czeka operacja wymiany drzwi. Ile zapłaciłes za montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 02.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 nie wiem, mialem wliczony montaz w cene drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaiPiotr 03.11.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 bardzo dobrze wyciszają drzwi, które mam u siebie Gerda Star C Ile kosztuja takie drzwi? Tak pi razy...drzwi:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 03.11.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 bardzo dobrze wyciszają drzwi, które mam u siebie Gerda Star C Ile kosztuja takie drzwi? Tak pi razy...drzwi:)? z tego co pamietam okolo 1600 zl lub troche wiecej w zaleznosci czy jest drugi zamek czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colld 18.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 witam dopiszę się do tego tematu, nie ma sensu tworzyć nowego czeka mnie wymiana drzwi wejściowych do mieszkania - 3 piętro. zastanawiałam się nad zwyczajnymi antywłamaniowymi - model ZOL. czy byłby to dobry wybór? jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luska63 18.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Poszukuje fotek z drzwiami wejścowymi w manueli^^ pomocy;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts