Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

drzwi wejsciowe

Gość tripper

Recommended Posts

Gość tripper

hej hej,

czy ktos z Was wymienial w swoim M drzwi na antywlamaniowe? czeka mnie to wlasnie i zastanawiam sie nad roznymi opcjami... wiekszosc ludzi na forum to ludzie z domow, nie z mieszkan, wiec u nich licza sie inne parametry. mi chodzi glownie o wyciszenie i o jakotaka ochrone wnetrza (jak zlodziej bedzie chcial, to i tak wejdzie). macie jakies doswiadczenia w tych sprawach?

z gory dziekuje i pozdrawiam

• 5 weeks później...
  • 2 weeks później...
Ja również w najbliższym czasie chcę wymienić drzwi wejściowe w mieszkaniu. Czy ktoś usuwał starą metalowe ościeżnicę? Mam na podłodze w przedpokoju kafelki, czy jest szansa, że przeżyją taką operację? czy można ewentualne ich uszkodzenia zasłonić progiem? Napiszcie jakie macie doświadczenia.

Gość tripper
Ja również w najbliższym czasie chcę wymienić drzwi wejściowe w mieszkaniu. Czy ktoś usuwał starą metalowe ościeżnicę? Mam na podłodze w przedpokoju kafelki, czy jest szansa, że przeżyją taką operację? czy można ewentualne ich uszkodzenia zasłonić progiem? Napiszcie jakie macie doświadczenia.

mialem kafelki ukladane do progu w starych drzwiach. kiedy ekipa wymieniala mi je na nowe, okazalo sie, ze jest rroznica miedzy nowym progiem a kafelkami, polozylem metalowa waska listwe i wszystko wrocilo do normy :)

• 4 weeks później...
  • 10 months później...