peez 26.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Jak długo czekaliście w Krakowie na wydanie WZ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 28.08.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 radzę uzbroic się w cierpliwość, moje doświadczenia z tamtejszym urzędem nie sa najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peez 29.08.2005 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Tzn jak długo?? W architekturze powiedzieli mi że "około" pół roku, ale staram się zweryfikować u tych którzy już przez to "przeszli" i le to jest "około" pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 29.08.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 z mojego doswiadczenia wynika ze jest to absolutne minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peez 08.08.2006 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 dla zainteresowanych tematem: ja czekałem 9,5 miesiąca- podobno może to trwać również dłużej; natomiast dowiedziałem się, że jest na to pewna metoda: wystarczy kupić projekt gotowy (ewentualnie zamówić indywidualny) w jednym z krakowskich biur projektowych i zlecić im załatwienie formalności- podobno zazwyczaj "wyrabiają" się z WZką w granicach 6 miesięcy (no chyba, że sąsiad zaskarży ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp.dragon 20.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 1,5 roku Pozostawie to bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts