WMarek 02.12.2002 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Witam. Czy ktoś ma doświadczenia ile będzie mniej światła, gdybydo łazienkowego okna wstawić szybę (zmatowioną) białą, w każdym razie nieprzeźroczystą, aby nic na zewnątrz nie było widać.Czy są producenci okien, którzy takie okna produkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.12.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Doświadczenie moje sięga mlecznobiałych szyb w toaletach w wagonach kolejowych. (Choć te nie zawsze są mlecznobiałe ). Ale wydaje mi się, że niebędzie dużo ciemniej. Podobnie jak z kloszami do lamp. Mlecznobiałe nie są jakoś wyraźnie ciemniejsze od przezroczystych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 02.12.2002 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 nie lepiej gustowną roletę wewnętrzną albo chociaż zasłonkę???widziałem też u kogoś ładny witraż (prawdziwy) na ramce zawieszanej na oknie - są też "witraże" naklejane na szybę z folii pozdrowkasnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 02.12.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Mam w łazience zamontowane okno z szybą ze szkła matowego. Przepuszcza ona nie znacznie mniej światła niż te montowane w standarcie. Każdy większy producent okien ma taka szybę jako opcje w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cz 02.12.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Ja zastosowałem folię samoprzylepną. Folia posiada delikatny raster, jest bardzo tania, łatwo się przykleja i wygląda całkiem przyzwoicie. Okno z taką folią przepuszcza trochę mniej światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 02.12.2002 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 do cz- napisz jak myje się takie okno z nalepioną folią, czy ona nie odłazi po kilku myciach ? (np. w narożnikach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cz 03.12.2002 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Folia nie odchodzi. Myje się tak samo jak normalne okno. Jest lekko chropowata, ale nie utrudnia to mycia. Można ją kupić w sklepach z tapetami, są różne rodzaje, różna faktura i kolor. Niektórzy sprzedawcy mają próbki folii na szybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts