Karolka 29.08.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam !!!!!!!! Grupę łodzką !!!!!!!! nie wiem czy uda mi się dostać do Was,chcę rozpocząć budowę domu ,,Helion,, z Archetonu w Sieradzu ( to też łódzkie)podzielcie się uwagami z czego budować? Czy samemu czy z firmą? Jeśli to jaką? Itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 29.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ogłoś się na pierwszej Grupie Łódzkiej. Założyłaś drugą taką samą grupę konkurencja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.08.2005 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam sorki ale nie chciałam założyć nowej grupy tylko wpisać się do Was!!!!!!!I jak się okazuje nie udało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts