Bonzai 29.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ostatnio widziałem okno dachowe Veluksa powlekane plastikiem dedykowane właśnie do łazienek. To mnie zastanowiło czy "zwykłe" drewniane okno dachowe można spokojnie zamontować w pomieszczeniach gdzie jest stosunkowo dużo wilgoci - łazienka itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świerk 29.08.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 ten temet niedlugo bedzie mnie dotyczyl, poniewaz mam takie okno w lazience, a juz niedlugo bedziemy klasc dachwtedy sie dowiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.08.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 ...czy "zwykłe" drewniane okno dachowe można spokojnie zamontować w pomieszczeniach gdzie jest stosunkowo dużo wilgoci - łazienka itp? w mojej łazience takie okno "funkcjonuje" z powodzeniem już 6 lat. jest to okno Fakro, drewniane, z nawiewnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kleco 29.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja zamontowałem specjalne dwukrotnie powlekane jakimś specyfikiem Fakro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mushasi 29.08.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Mam też fakro 78x98 cm z wywiewnikami i specjalny model łazienkowy.3 stopnie rozstrzelnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin 29.08.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dobra reklama potrafi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobra reklama potrafi wszystko rozwiń proszę tę wypowiedź, bo jest ździebko niejasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 30.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A ja do łazienki wzięłam z Roto - oni mają tam takie białe plastikowe specjalne do łazienek - bo właśnie o drewno sie bałam - słusznie nie słusznie - jestem pewniejsza - a takie białe pasuje mi do łazienki bo i tak ceramika biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts