kasiaR 29.08.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam, Mam pytanie :Czy ktos z Was zamawiał może drewniane stopnie do schodów (w naszym przyoadku - schody kręte). Kontrukcja juz jest nie mamy jeszcze ładnych drewnianych stopni. Czy możecie polec jaką firmę, stolarza?? Dziekuje i pozdrawiam KasiaR http://foto.onet.pl/upload/28/79/_524439_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.08.2005 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 nikt nie zna godnego polecenia stolarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.08.2005 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.09.2005 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 01.09.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam, Mam pytanie :Czy ktos z Was zamawiał może drewniane stopnie do schodów (w naszym przyoadku - schody kręte). Kontrukcja juz jest nie mamy jeszcze ładnych drewnianych stopni. Czy możecie polec jaką firmę, stolarza?? Dziekuje i pozdrawiam KasiaR ja zamawiałem przy okazji zakupu drzwi wewnętrznych u stolarza z okolic Żarnowa (ok. 120 km od Wa-wy) ale mam stopnie na betonie - za wykończony stopień dębowy zaplaciłem 100 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalge 01.09.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Hej Kasiu u mnie bedzie wykonywał stolarz z Mińska Mazowieckiego schody. Wiem że wykonuje bardzo ładnie i solidnie (rekomendowany przez moich znajomych) ale zobaczymy u mnie - jestem wybredny I jak sie sprawdzi to dam ci wymiary przyjedzie wymierzy i przedstawi Ci kosztorys Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Voytas 01.09.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam i polecam: pan Marek Ciborowski0 693 426 596głownie dąb i jesion. Okolice Pomiechówka, robił u mnie kompletne schody (jesion) w Grodzisku Mazowieckim.Szybko i solidnie, cena rozsądna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 05.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Cześć ! Dzisiaj jadę zamówić stopnie do centrum drewna na Modlińskej. Wychodzi ok. 120.- za stopień (100/ 30/ 3,4) i chyba 180.- za zabiegowy. Trudno się dogadać ale zrobią wszystko co się zamówi ( podobno w tydzień). Generalnie cena trepa z drzewa liściastego w http://www.centrudrewna.com kosztuje 384.-/m2 i powinno być wszystko jedno czy prosty czy zabiegowy. Stolarz wycenił 200.- z robocizną i 50% więcej za zabiegowe. Za 10 prostych i 6 zabiegowych bez podstopni z prostą barierką i ja mam przygotować (wyrównać) beton, wyliczył 6000.- . Z tego co widzę u Was będą tylko zabiegowe i macie jeszcze trochę czasu to napiszę jak to wyszło z tym tygodniem i z zamówieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 16.09.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jedyne co się sprawdziło z tego co wcześniej napisałem to, to że trudno się z nimi dogadać. Przed chwilą powiedział mi : ....proszę pana, TAKIE schody robi się od tygodnia do dwóch tygodni i będą pod koniec przyszłego tygodnia....Tak mnie zakręcił tymi tygodniami, że podziękowałem i rozłączyłem się.Właśnie mija drugi tydzień czekania a domku już prawie wszystko przygotowałem, robiąc wieczorami po pracy, żeby zdążyć przed weekendem. Napewno złość mi przejdzie jak zobaczę wreszcie wymarzone trepy......CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 04.10.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Cześć wszystkim ... Odebrałem i już nawet położyłem. Zrobili dokładnie to co chciałem, prawdzie miały być zeszlifowane na gotowo, ale drobne przeszlifowanie papierkiem i jest OK. Chyba firma godna polecenia chociaż taki niesmak pozostał przez te terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 24.01.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam!Mam pytanie i prośbę do KasiRJeśli już masz gotowe schody to czy mogłabyś wkleić ich fotkę? i jek możesz to napisz czy takie rozwiązanie schodów (kręte) jest funkcjonalne(jak się po nich wnosi np. meble) bo bardzo mi się podobają i mam straszny dylemat czy się na takie decydować czy nie. Z góry dziękuję i pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinek21 25.01.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam! Mam pytanie i prośbę do KasiR Jeśli już masz gotowe schody to czy mogłabyś wkleić ich fotkę? i jek możesz to napisz czy takie rozwiązanie schodów (kręte) jest funkcjonalne(jak się po nich wnosi np. meble) bo bardzo mi się podobają i mam straszny dylemat czy się na takie decydować czy nie. Z góry dziękuję i pozdrawiam Robert Szczerze mówiąc nie zdecydowałbym się na takie schody jako jedyne w domu. Owszem są efektowne, nie mniej jednak są mało bezpieczne w eksploatacji (małe dzieci, jakaś impeza na piętrze , itp.). Nie wyobrażam sobie wnoszenia jakichkolwiek mebli na górę, czasami normalnymi schodami ciężko cokolwiek wnieść - dobrze, jak ktoś ma duże okno na piętrze lub balkon. Ale jako dodatkowe schody jako "skrót" na górę to mogą dla mnie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts