Charnel 29.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą ENSTO oraz może wypowiedzieć się o jakości ich produktów? Z góry dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charnel 13.09.2005 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam, czy firma ta jest tak egzotyczna, że nikt o niej nie słyszał?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysioLisek 03.04.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witaj, ja mam kable i termostaty firmy ENSTO w kuchni i łazience od ok. 3 lat i wszystko działa bez zarzutów.Z tego co wiem to fińska firma i mają doświadczenie w ogrzewaniu elektrycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts