Zbigniew Rudnicki 07.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ... zamaskować ewentualne "kuchy" wykonawcy... Jeżeli juz to "skuchy" od skusić, czyli cos żle wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 07.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ... zamaskować ewentualne "kuchy" wykonawcy... Jeżeli juz to "skuchy" od skusić, czyli cos żle wykonać. tak ma być i proszę nie poprawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 08.04.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ... W domu nieotynkowanym z BK można zamieszkać, z PTH - nie. ???mieszkałem w nieotynkowanym PTH cały rok (oczywiście mowa o tynku zewnętrznym); osobiście uważam, że problem jest wydumany; trzeba policzyć co wyjdzie taniej i z tego budować; jak wyżej wspomniałem - mam PTH44, żadnych specjalnych problemów z dziurami, wierceniem i wieszaniem obrazów, umywalek czy szafek... pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franek Kimono 22.04.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Witam. Mam takie pytanko bo zostało mi sporo gazobetonu 12cm gr, czy mogę murując go na płasko wznosić ściany konstrukcyjne bo wtedy mur miałby grubość 24cm. Chciałbym postawić z tego garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwekr 24.04.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam. Mam takie pytanko bo zostało mi sporo gazobetonu 12cm gr, czy mogę murując go na płasko wznosić ściany konstrukcyjne bo wtedy mur miałby grubość 24cm. Chciałbym postawić z tego garaż Możesz murować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts