Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wczoraj nie przyjechała mi ekipa na budowę. Nie chcę juz wdawać się w szczegóły, po prostu wzieli prawie wszystkie pieniądze i więcej nie przyjadą. Zostało mi do dokończenia:

1. Podniesienie domu (jednej części, bo druga jest ok - dom jest z częścią garażową nad którą jest duzy pokój i ta część jest w porządku) trzeba podnieść druga część o dwa maXy i wieniec.

2. Domurowanie kominów (dwóch)

3. Domurowane szczytów (po więźbie)

4. Postawienie 3 ścianek działowych na dole.

5. Wylanie 3 schodków do garażu.

I oczywiście postawienie więżby nad tą podnoszona częścia domu (na drugiej jest). Jeżeli macie jakąś ekipę, która mogłaby zająć sie tym od już !! bardzo proszę o kontakt na e-maill [email protected] lub telefon 0509240797.

Mam umówionego blacharza na początek października - chyba moje plany runęły jestem załamana.

Dorota

https://forum.murator.pl/topic/39461-ju%C5%BC-nie-mam-si%C5%82y-mo%C5%BCecie-pom%C3%B3c/

Wczoraj nie przyjechała mi ekipa na budowę.

Jak masz umowę i pokwitowania na papierze - do sądu z nimi.

Poza tym - nie rozpaczaj, tylko szukaj jakiegoś lokalnego fachowca.

To są drobne prace, można by się nawet pokusić o częściowe wykonanie ich we własnym zakresie.

https://forum.murator.pl/topic/39461-ju%C5%BC-nie-mam-si%C5%82y-mo%C5%BCecie-pom%C3%B3c/#findComment-796097