Karolka 30.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam wszystkich.Mam do sprzedania po bardzo atrakcyjnych cenach kolekcje łazienkowe (płytki ścienne i wszystkie dekoracje). W zasadzie za 50% wartości. Cały towar w I gatunku. Dla zainteresowanych wysyłam zdjęcia łazienek.tel. 509-105-420. Mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 30.08.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Masz sklep, hurtownie?? W Sieradzu?? Skad tak duzy upust?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 30.08.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 moze masz nowa gale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 31.08.2005 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam. Podane ogłoszenie tyczy się płytek poekspozycyjnych. Stąd taka cena. Moje ekipy budują eksozycje dla róznych ceramik (opoczno,tubadzin) i po zmianie boksów mozna te płytki niejako "odzyskać" . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 31.08.2005 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam. Podane ogłoszenie tyczy się płytek poekspozycyjnych. Stąd taka cena. Moje ekipy budują eksozycje dla róznych ceramik (opoczno,tubadzin) i po zmianie boksów mozna te płytki niejako "odzyskać" . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal1982 31.08.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Swoją drogą słyszałem, że płytki ceramiczne tubądzin są całkiem ok. widziałem je właśnie na takich planszach po ekspozycji na budmie w poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts