doli 30.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Pisałam już w innych postach moje perypetie z ekipa budowlaną. Obecnie poszukuję sprawnej ekipy na tydzień, góra dwa roboty do dokończenia budynku w Mińsku Mazowieckim - może u kogos z was lub znajomych właśnie skończyli lub zalali strop i maja wolna chwilę BARDZO PROSZĘ O KONTAKT. tel. 0509240797e-mail: [email protected] Praca od już!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 31.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Mogę ci dać kogoś.Ja ich nie brałem bo wolny termin (wtedy jakiś miesiąc temu) to mieli na początku października. To co widziałem to był dopiero początek budowy - nie wyglądało źle. Ale oczywiście powinieneś obejrzeć sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 31.08.2005 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Jeżeli możesz podaj mi do nich kontakt Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 31.08.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts