Gość 02.12.2002 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Szukam ciekawego rozwiazania. Suszarke chce i musze miec w lazience, interesuja mnie konstrukcje niezbyt widoczne. Dodam, ze lazienka ma 2,90 wysokosci, a chce wyeliminowac dlugie sznurki i wieszanie na stolku itp. Rozciagane od sciany do sciany suszarki nie wygladaja na dosc stabilne, a stojaca suszarka odpada - nie mam na nia miejsca.Czy ktos widzial, wie, ma jakis pomysl na powieszenie mego prania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Ja mam takie rozwiązanie:Lazienka ma 3 metry wys., na większej części obniżyłam sufit, niedużo- tak ze 30, 40 cm. Zostawiłam sufit przy jednej ze ścian, nad wanną. I tam właśnie zamontowałam suszarkę zawieszoną na suficie opuszczaną/podnoszoną za pomocą sznurków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 16.01.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Ja miałam w moim mieszkaniu (303 cm wysokości) suszarkę z drążków podnoszonych na sznurkach. Przez pięć lat suszyłam na niej wszystko (nie miałam balkonu), bardzo byłam zadowolona. Pozdrawiam seredcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts