mifim 30.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ostatnio widziałem ściany pokryte czymś w rodzaju farby strukturalnej. Powierzchnia wyglądała jak nawoskowana, widać było przejscia różnych kolorów. Chyba była nakładana w dwóch warstwach.Przeprasza za tak ogólnikowy opis, ale czy ktoś wie co to może być i mógłby podzielić się informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.08.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Takie woskowe tynki są w Castoramie, niestety nie są tanie i w dodatku trzeba kupować opakowania 30 kg. Kupując tynk, w zestawie otrzymujesz specjalny wałeczek i pojemniczki do nakładania tynku i farby(farby też są w zestawie). Sama chciałam się skusić na to cudo ale cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 30.08.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 jaka cena? drogie to? jaki rzad wielkosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 31.08.2005 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No właśnie, może ktoś poda trochę więcej informacji.Jak będę w pobliżu to też spróbuję dowiedzieć się czegoś więcej w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 31.08.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Tzw. farby lazurujące, taniej w firmie Huma http://www.humafarby.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 31.08.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Bardzo by się przydały zdjęcia ciekawych ścian forumowiczów! Właśnie nie z katalogów, tylko własne pomysły! Oczywiście, z opisami. Nie do kopiowania, tylko do inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Qurcze, nie pamiętam dokładnie cen, bo za różne tynki były różne ceny ale przedział cenowy mniej więcej od 200 do chyba 900zł za wiaderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 05.09.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Takie materiały mają jeszcze firma Sto oraz Oikos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liza 05.09.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 rozne ciekawe i niezbyt drogie materialy do uzyskiwania ciekawych efektow na scianach maja tutaj: http://www.fox-dekorator.pl/architekci.html ja te produkty widzialam w liroy merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khalmia 17.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 czytałam ostatnio, że można zrobić samemu farbę strukturalną, mieszając emulsyjną matową z suchym tynkiem. Nie pamiętam proporcji, ale mogę sprawdzić. Ciekawe techniki malowania ścian znalazłam w książkach do dekoracji wnętrz. Polegają na zabawie kolorem jak i strukturą. I przede wszystkim tanio można uzyskać niesamowite efekty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts