Snake_ 20.01.2002 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2002 witam i zwracam sie do szanownego grona forumowiczow z pytaniem :Czy do kominka znaczy sie wkladu kominowego potrzebny jest wkald kominowy czy tez mozna nic do komina niewkladac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmuu 22.01.2002 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2002 "Czym ogrzewać dom" numer specjalny Muratora ciekawie przedstawia to zagadnienie i kilka innych rozwiązań. Myślę że warto do niego zajrzeć, a dla tych co budują koszt egzemplarza i koszt budowy kominka są nieporównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beeolder 23.01.2002 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 Jeżeli kominek ma być jedynym żródłem ciepła w domu , to wkład kominkowy jest niezbędny. Jeżeli ma słuzyć jedynie jako element dekoracyjny na długie romantyczne wieczory to wystarczy sam kominek bez wkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 24.01.2002 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2002 Ale Snake_ czy wyobrażasz sobie jak okopcone będziesz miał ściany? Przecież kominek bez wkładu jest kominkiem otwartym - a jaka potencjalnie możliwość pożaru od iskier z kominka !!!Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 24.01.2002 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2002 Agnicha! Nie jestem pewien o co dokładnie pyta Snake_, ale chyba chodzi mu o wkład do komina, a nie do kominka! Snake_! Postaraj się sprecyzować pytanie! Czy chodzi Ci o wkład do komina murowanego z cegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 24.01.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2002 Myślisz Krzysztof? Teraz zgłupiałam. Snake_ napisz o co Ci chodziło?Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.01.2002 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2002 CHyba mu chodzi o wklad do komina a nie o sam wklad kominkowy.Przejrzyj sobie archiwa, temat juz przerabialismy, pisal o tym Budolwaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts