J_K_K 30.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Po unijnych pomiarach sąsiad dysponuje takim czymś,co przylega do mojej działki i chce się tego pozbyć(drugi sąsiad raczej nie reflektuje).Teren przeznaczony pod zabudowę siedliskową,ziemia III klasy, wieś w zachodniej Małopolsce.Ile byście za coś takiego dali,"żeby wilk był syty, a owca cała" ?(teren ładnie się komponuje z moją działką) Pzdr JKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 30.08.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 20-50% ceny rynkowej- zależy jak Ci na tej ziemi zależy Jeśli zatem w tej okolicy działki budowlane kosztują np. 40 zł/m2, to ja zaoferowałbym 10 zł./m2. Normalnie taka działka jest niezbywalna, tylko dla sąsiadów. Jeśli więc drugi sąsiad nie chce, to ty możesz "uwolnić" właściciela od zbędnego balastu i zafundowac sobie w prezencie parę metrów więcej ogródka do pielęgnacji. Jak nie chce sprzedać za tyle to łaski bez - niech leży odłogiem - tobie nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts