syropinka 30.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam przejrzalam forum, ale dalej nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytanie Jeszcze nie rozpoczęliśmy budowy, ale chcemy działkę ogrodzić z 2 stron juz na stałe (jakaś siatka, nie wiem jak sie nazywa a przy niej żywopłocik i jakieś drzewka) a z 2 stron tak tymczasowo, bo w planach mamy ładny murowany płotek. Czy zanim to zrobimy musimy wołać geodetę do dokładnego wytyczenia granic działki? Bo narazie tam są tylko słupki na jej końcach. Chciałabym uniknąć rozbierania ogrodzenia tego postawionego na stałe.Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
james 30.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Sama sobie odpowiedziałaś. Jak chcesz uniknąć rozbierania postawionego w niewłaściwym miejscu ogrodzenia, to trzeba wezwać geodetę i niech pokaże gdzie są dokładnie granice działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syropinka 30.08.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to taki calkiem laik ze mnie nie jest...przeraza mnie to budowanie, ale bedzie chyba ok z Wasza pomoca...dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.08.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Mój geodeta ma jedną stawkę za wytyczenie działki i budynku. Nie trzeba jednak tego robić razem. Tak więc w moim przypadku wyznaczenie działki samemu (na oko) nic by nie dało - i tak zapłaciłabym tyle samo - 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts