Jagna 30.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Z czystym sumieniem mogę polecić pana hydraulika, który pracował u nas. Szybki, rzetelny, bezkonfliktowy i niedrogi. Mam jego zgodę na podanie numeru telefonu: pan Robert Klempas tel: 0 502 110 994 Jest z okolic Warszawy, ale mówi, że może wziąć zlecenia z całej Polski. Prywatna prośba: proszę powiedzieć, że macie namiar z Muratora, bo mu to osobiście obiecałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 01.09.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Umawia się z punktu czy za całość?? I co uniego oznaczał punkt jeśli z punktu, ile za bialy montaż? Jeśli nie chcesz na ogólnym, to poproszę na priv. Z góry dziękujęSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.09.2005 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Sebastian, najlepiej będzie jak zadzwonisz i się dowiesz wszystkiego u źródła. Dlatego podałam bezpośredni kontakt, żebyście mogli się wypytać o wszystko ze szczegółami, których ja nie znam. Dla mnie ważne, że robota była zrobiona szybko, sprawnie i niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts