Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kominki Tarnava -15% od cen katalogowych

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
mik 99 wybacz ale mało mam czasu a Ty mieszkasz tak daleko :oops:

napisz co Cię interesuje albo zadzwoń i możemy to załatwić jak ludzie XXI wieku, zamówienie, przelew, dostawa, faktura :D a wspólne winko szampana itd jak już zamieszkamy na swoim (ja mam nadzieję że w grudniu)

grudzień za dzień....chyba odpuszczę i kupię u konkurencji :-?

No ja rozumiem, ze warunki gwarancji sa takie same, ale chodzi mi o takie sytuacje (czytałam w wštku o Tarnavie) - duperele - parę osób skarżyło się, że się zacina jakieœ pokrętło, komuœ coœ się złamało, - jak szybko reaguje producent - jak sprawnie załatwiajš takie drobiazgi? w końcu majš kawał drogi...Bo jeœli nie jesteœ jednoczeœnie serwisantem, to może to być nieopłacalne :roll:

Nie miej mi tego za złe, nie wiem, czy mój tok rozumowania jest słuszny, bo jeszcze sie nie zagłębiałam w temat. Najlepiej przekonaj mnie, że się mylę!! :wink: :lol:

Pozdrawiam

Hmm powiem tak, sprzedałem już trochę tych kominków i nie było najmniejszej reklamacji, tam właściwie nie ma co się zepsuć ,nie jestem serwisantem więc nie odpowiem na pytanie jak szybko działają wiem że w normalnych sprawach czyli sprzedaż , transport są szybcy i elastyczni w serwisie nie widziałem ich jeszcze w akcji, toteż nie odpowiem na pytanie jak szybko. Sam mam ich kominek, zaopatrują pół Europy, dają najdłuższą gwarancję aż 10 lat- to chyba świadczy o jakości- mnie przynajmniej przekonało. :D

• 1 month później...