tab 30.08.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Zapraszam serdecznie - chociaż jak na razie nie ma czego oplotkowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 31.08.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No mogę tylko pogratulować wyboru projektu.Od dawna czekałem aż ktoś budujący D08 zacznie pisać dziennik....Pisz tab bo ja tu usiedzieć nie mogęmoże coś o kosztach coś skrobniesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.08.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam nową "dziennikareczkę". Pisz, pisz. No i fotki wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 31.08.2005 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam nową "dziennikareczkę". Pisz, pisz. No i fotki wklejaj Funiu, dobrze nazwałaś - "dziennikareczka" Jakbym tanie sensacje pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 31.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 pisz, pisz z przyjemnością będziemy czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 31.08.2005 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 pisz, pisz z przyjemnością będziemy czytać Z przyjemnością będę pisać, a czy czytanie moich bazgrół będzie przyjemnością - to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Chętnie popatrzę, bo dom bardzo podobny do mojej Whisperówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 31.08.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Idę kawusie wypić, jak wrócę to dokończę. Muzykant kosztów nie może sie doczekać. no jakoś nie mogę usiedzieć spokojnie na wszelki wypadek przygotuje sobie jakieś pigółki od migotania komór serca - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.08.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A ja szczególnie się cieszę!!!! Już myślałam, że nie zabierzesz się do pisania.....a tu patrzę....Dziennik tab!!! Nie dosyć, że budowa w tym samym mieście, to jeszcze obsługiwana przez tą samą ekipę! Będzie o czym plotkować..... Czekam na następne odcinki! Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 31.08.2005 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Chętnie popatrzę, bo dom bardzo podobny do mojej Whisperówki. A nie na odwrót?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 31.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam Chętnie poczytam Twój dziennik. Bardzo lubię fotki no i te.... koszty związane z budową (no troche mniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 31.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Hej tab, ostrzegam, że czytać będę uważnie i z wielkim zainteresowaniem. Nie wiem, kiedy zaczniemy, liczę, że nia wiosnę. Szybko Wam poszło (kiedy dokładnie zaczęliście?). Pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 31.08.2005 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Hej tab, ostrzegam, że czytać będę uważnie i z wielkim zainteresowaniem. Nie wiem, kiedy zaczniemy, liczę, że nia wiosnę. Szybko Wam poszło (kiedy dokładnie zaczęliście?). Pozdrawiam i gratuluję Zaczęlismy około 20 kwietnia. Panowie pościągali humus, wykopali dołki, zalali betonem. i kwiecień minął. W maju postawili ścianki fundamentowe. W czerwcu wsypali piach do środka - jakieś 250 ton - zalali chudy beton. Zwialiśmy nad morze i nasz szef budowy też. W lipcu postawili ściany. 2 sierpnia zalali wieniec. Budowa stoi. Czekamy na wiązary i dachówkę. Dzisiaj ostatni bój z panem od dachówek ( z przesympatycznym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Chętnie popatrzę, bo dom bardzo podobny do mojej Whisperówki. A nie na odwrót?? Ot, czepialska jaka No racja, Whisperówka bazowała na D08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No, no ...dobra z Ciebie negocjatorka! Jakich argumentów użyłaś???? Wygląda na to, że dach mamy mniejszy, a zapłacimy więcej za dachówkę.. Utargowałaś na podstawowej, czy na dodatkach ceramicznych? ( jeżeli nie możesz powiedzieć, to ja się nie obrażę... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 01.09.2005 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No, no ...dobra z Ciebie negocjatorka! Jakich argumentów użyłaś???? Wygląda na to, że dach mamy mniejszy, a zapłacimy więcej za dachówkę.. Utargowałaś na podstawowej, czy na dodatkach ceramicznych? ( jeżeli nie możesz powiedzieć, to ja się nie obrażę... ) Jeśli nie powiem, to się nie obrazisz, ale jak powiem, to też nic się nie stanie Odezwał się pan K. i przebił oferte mojego przesympatycznego pana, więc przesympatyczny zszedł do 19.500 i powiedział, że to już koniec negocjacji, no to powiedziałam, że rynny wezmę za mniej I z tego przekomarzania takie cuda powychodziły. Zabciu, a co do dachu, może i większa powierzchnia, ale.... 190 gąsiorów czyli około 65 metrów. Za to żadnej dachówki skrajnej,, bo dach kopertowy. Jak pierwszy dzień w szkółce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.09.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 To ta cena dotyczy też rynien???? Też Ci zaproponował Gamrat? Ile za mb i za pas nadrynnowy? Oczywiście , nie musisz odpowiadać.... A w szkole? Na razie spokojnie i uroczyście...... Od jutra lekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 01.09.2005 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 To ta cena dotyczy też rynien???? Też Ci zaproponował Gamrat? Ile za mb i za pas nadrynnowy? Oczywiście , nie musisz odpowiadać.... A w szkole? Na razie spokojnie i uroczyście...... Od jutra lekcje. Żabo droga Tak, zaproponował Gamrata za 2300, mamy jakieś 80 metrów ( chyba ) , nie znam cen jednostkowych, mam ceny za całość. a pas nadrynnowy..... powiedziałam, by wrzucił do wyceny, by nie był osobno. Ale na początku chciał 900 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzięki! U nas rynny to jakieś 100 mb. Ale ceny jeszcze nie uzgadniałam, dlatego tak namolnie wypytuję.... Powiedział tylko, że za pas nadrynnowy zapłacę 9 zł za mb. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.09.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Sirius ciemny brąz jest na dach mojaj sąsiadki..... Chyba wiesz, gdzie jest moja budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts