tab 20.04.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Pieknie sie robi w Waszym domku... Gratulacje! A możesz mi powiedzieć jaki to model .. kibelek i bidet.. ładniutkie.. pozdro B@ha Dzięki, Roca - dama senso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tab sliczna kuchnia i lazienka.Bardzo mi sie marzy ten dom, ale przy dzisiejszych cenach to nie wiem czy nie brac sie za budowe mniejszego domu.Ciekawa jestem ile kosztuje wybudowanie D08 w stanie surowym zamknietym.Moze ktos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tab piekna masz kuchnie i lazienke. Jest tak jasniutko i nowoczesnie. Jak ogladam takie fotki to sobie mysle, czemu ja wybralam wnetrza staromodne.., sama juz nie wiem... Dama senso mi sie tez bardzo podobala jak wybieralismy ceramike do naszego domciu, tylko byla za droga. Ale nadal jest piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 20.04.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jak ogladam takie fotki to sobie mysle, czemu ja wybralam wnetrza staromodne.., sama juz nie wiem... Wcale nie jest staromodna, jest bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 07.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Wielkie gratulacje z racji zamieszkania w Przestronnym! . Ale Tobie zazdroszczę.U mnie kończą strop, jutro zaczynają dach - jeszcze tyle przede mną. Czy mogłabyś mi przesłać zdjęcia z wnętrzna na priv? Szczególnie interesuje mnie salon i kominek. Szczęśliwych i spokojnych dni w nowym domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 07.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 GRATULUJE!CZEKAM NA ZDJECIA:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 09.05.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Wielkie gratulacje z racji zamieszkania w Przestronnym! . Ale Tobie zazdroszczę.U mnie kończą strop, jutro zaczynają dach - jeszcze tyle przede mną. Czy mogłabyś mi przesłać zdjęcia z wnętrzna na priv? Szczególnie interesuje mnie salon i kominek. Szczęśliwych i spokojnych dni w nowym domu . Dzięki serdeczne. Mieszka się super, chociaż wielu rzeczy brakuje. Co do zdjęć, jak urządzimy salon, to zdjęcia na pewno będą. Na razie nasz dom to jeden wielki magazyn, w którym zamieszkaliśmy. Trzymam kciuki za Waszą chałupkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 09.05.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 GRATULUJE!CZEKAM NA ZDJECIA:))) Dziękuję. zdjęcia na pewno będą, ale jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 10.05.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Teresko, wielkie gratulacje!!! Super, że już mieszkacie. Dzisiaj jadę do geodety z papierami i będzie nam wytyczał budynek. I zaczyna się jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 GRATULUJE Bardzo ładna kuchnia a sanitariaty bardzo znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 O Tab, co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.12.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Tab, co u Ciebie? Może nowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 wszystkiego naj naj ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts