Aga J.G 22.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tab trzymam kciukasy Aga, dzięki. Ja już się zastanawiam czym myć ten nalot. Już mnie ręce bolą jak o tym myślę. Nio tak tutaj będzie ciężko. Nie wiem co Ci doradzić Jesli jest tego bardzo dużo to chyba najpierw trzeba by było zebrać a dopiero potem czymś domyć ale nie wiem czy moje rady będą dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal5803 23.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Coś takiego nieraz już czytajac dzienniki forumowiczów myślałem sobie- -dziwne rzeczy dzieja sie na ty m świecie jest taki program na tvn-ie może powinnaś TAB zgłosić sie do nich z pomysłem na następny odcinek a tak na powaznie nie umiem ci pomóc pozostaje mi jedynie wsparcie wsparcie duchowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal5803 23.03.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Aha już wielokrotnie powtarzane ale ciągle aktualne co nas nie zabije to nas wzmocni TRZYMAJ SIE MOCNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal5803 23.03.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 NASĄCZAJĄ skraplają ten węgiel jakimiś świństwami żeby zwiększyć ciężar i tak tosię kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Tab nie wiem co Ci doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość andrew23 23.03.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ale kanał się Wam przytrafił Natomiast w kwestii rad: chyba trzeba zacząć od ustalenia co to za substancja, czyli analiza chemiczna tego syfu. Znając skład chemiczny tego powinno być już łatwiej ustalić co się stało. Czy zawinił piec czy to co do niego zostało wsypane. Chyba nie macie wyjścia i musicie ustalić jak do tego doszło, bo jak inaczej spać spokojnie, że się to nie powtórzy. Trzymaj się pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Tab, przykro czytac cos takiego. Czy juz wiecie co zawinilo, ze tak sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 26.03.2007 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ale kanał się Wam przytrafił Natomiast w kwestii rad: chyba trzeba zacząć od ustalenia co to za substancja, czyli analiza chemiczna tego syfu. Znając skład chemiczny tego powinno być już łatwiej ustalić co się stało. Czy zawinił piec czy to co do niego zostało wsypane. Chyba nie macie wyjścia i musicie ustalić jak do tego doszło, bo jak inaczej spać spokojnie, że się to nie powtórzy. Trzymaj się pzdr Kanał niezły, ale niedługo będzie wyjaśnione. Dobrze, że jeszcze nie mieszkamy. ale przecież sezon grzewczy się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 26.03.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Tab, przykro czytac cos takiego. Czy juz wiecie co zawinilo, ze tak sie stalo? Zeljko, jeszcze nie wiemy, serwis ma być w tym tygodniu. Pomimo tego, ja już chcę mieszkać u siebie. parkieciarz wchodzi lada dzień i jak tylko będzie można to wprowadzamy się. myślę, że koniec kwietnia, może weekend majowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 28.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Z tą sprzedażą to żart .. prawda? PozdrawiamTrzymajcie sie ciepło i nie dajcie sie!!!! B@ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 28.03.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Z tą sprzedażą to żart .. prawda? Pozdrawiam Trzymajcie sie ciepło i nie dajcie sie!!!! B@ha B@ha, chyba nie żart. Myslimy o tym powaznie, by ten sprzedać, a wybudować w innym miejscu drugi. Wiem, wiem, ceny szaleją, niczego w hurtowniach nie ma, ale poddawać się nie będziemy. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.03.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Tab trzymam za Was kciuki i za Wasze decyzje Dobrze że znalazłaś sposób na żółty nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.03.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ale chyba nie bedziecie wszystkiego maslem zmywac jak schodzi tylko tluszczem, to moze oliwka sprobujesz bedzie szybciej, no i napewno taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 29.03.2007 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ale chyba nie bedziecie wszystkiego maslem zmywac jak schodzi tylko tluszczem, to moze oliwka sprobujesz bedzie szybciej, no i napewno taniej Mohag, oliwka próbowałam na przełącznikach i kiszka Masełko było lepsze. Ale dzisiaj parkieciarz podpowiedział mi wazelinę czy inne tego typu ustrojstwo. Cieszę się, że w ogóle daje się to świństwo usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 01.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 piękne te parkiety masz.. och. piękne piękne, ale mi szkoda że ja wszedzie musze miec gres ( bo podłogówka) ;( pozdrawiam B@ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.04.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Tab radosnych, pogodnych, spokojnych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 07.04.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku śwątecznych kalorii. życzy Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych, Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 20.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Pieknie sie robi w Waszym domku... Gratulacje!A możesz mi powiedzieć jaki to model .. kibelek i bidet.. ładniutkie.. pozdroB@ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts