tab 06.09.2005 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Sirius ciemny brąz jest na dach mojaj sąsiadki..... Chyba wiesz, gdzie jest moja budowa Tak, tak, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturZ 15.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 WitamTab czy cena wiązarów jaką podałaś zawiera także montaż? I ile kosztuje transport tych wiązarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 15.09.2005 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Arturze, cena jest z transportem i montażem, ile wynosi transport - nie pamiętam, ale jak tylko będzie mąż, to takową cenę podam Tobie.Ale chyba nie będziesz mógł za bardzo sugerować się moją ceną, gdyż transport jest policzony za dwa komplety wiązarów. Niedaleko mojego D08 buduje się drugi, na podobnym etapie zaawansowania i cena była dość ostro negocjowana z tartakiem. Wiem, że w Bogatyni jest D08, tylko nie wiem na jakiej ulicy. Montaż 4600pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.09.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Witaj! Właśnie był u nas "pan trzeci". Udało nam się trochę obniżyć cenę za rynny, a pozostała oferta bez zmian. Zadzwonił też przed chwilą " drugi", ale jego oferta okazała sie gorsza, więc podziękowaliśmy mu za poświęcony nam czas. Jutro wpłacamy zaliczkę. Czy Twój brat ma ciemne włosy i gra w siatkę? Jak ma na imię? Ekipa dzisiaj pracowała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturZ 16.09.2005 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 TabDzięki za odpowiedź. Bardzo mnie ucieszyło, że w tej cenie jest wszystko!! Będę mógł sobie dalej kalkulować koszty. Kolega z pracy tez kupił projekt D08 i powinniśmy razem zacząć na wiosnę. Nawet działki mamy na tym samym osiedlu. Jak zdecyduje się na wiązary, to oczywiście będzie nam łatwiej negocjować!! Rozumiem, że dużego tarasu nie zadaszałaś, ale czy masz zaprojektowany jakiś mały stryszek na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 16.09.2005 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Arturze, taras mam zadaszony, ale nie całkowicie. Poza tym powiększaliśmy pomieszczenie gospodarcze i zabrało nam to kawałek tarasu. Linia dachu z lewej strony będzie zlicowana z linią dachu z prawej.A stryszków żadnych nie mamy, będziemy tzw. "szopę" stawiać na rowery, narty itepe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 16.09.2005 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witaj! Właśnie był u nas "pan trzeci". Udało nam się trochę obniżyć cenę za rynny, a pozostała oferta bez zmian. Zadzwonił też przed chwilą " drugi", ale jego oferta okazała sie gorsza, więc podziękowaliśmy mu za poświęcony nam czas. Jutro wpłacamy zaliczkę. Czy Twój brat ma ciemne włosy i gra w siatkę? Jak ma na imię? Ekipa dzisiaj pracowała! Jarek ma ciemne włosy, ale w siatkę nie gra, ale za to kręci kilometry na rowerze, jestem skłonna stwierdzić, że on więcej przejeżdża na rowerze niż niektórzy autem w rok. Ciesze się, że "trzeci" wygrał czasem lepiej stówę zarobić niż nic. A to taki miły pan Fajnie, że ekipa już u Ciebie działa. Jak by ich nie było np. za dwa tygodnie to będziesz mogła ich szukać u mnie. W środę najpóźniej przywożą wiązary i po ich zamontoaniu Jacek wkracza, raczej wjeżdżna na swym rumaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 16.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 a czemu nic nie piszesz w dziennikum my wierni czytelnicy czek amy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 16.09.2005 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 a czemu nic nie piszesz w dziennikum my wierni czytelnicy czek amy Żeby to było o czym pisać Pogoda pod psem i w ogóle. Ale obiecuję poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 16.09.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 tab - dzięki za info o kosztach ... powiększaliśmy pomieszczenie gospodarcze i zabrało nam to kawałek tarasu... a o ile powiększaliście to pomieszczenie? i jakie będzie jego przeznaczenie? Może jakieś zdjęcia (od strony tarasu/p.gosp) - bo przecie ściany już stoją Również czekam na dziennika ciąg dalszy. Pozdrawiam i lepszej pogody życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 16.09.2005 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Muzykancie, pomieszczenie gosp. powiększone do 12 metrów kw. z przeznaczeniem na kotłownię, tzw. wannę techniczną, pralkę itepe. Zdjęcia mam, ale nie w tym kompie. Pomieszczenie powiększone tak, że zlikwidoaliśmy małe pojedyncze okno balkonowe, ściana została przesunięta właśnie za nie, a zamiast okna zwykłego w salonie zrobiliśmy tarasowe. Popłyniemy z tymi oknami, popłyniemy ps. jak tylko uruchomię tamten komputer ( czyt. doprowadzę do stanu używalności) to zamieszczę resztę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 16.09.2005 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 http://glagla.photosite.com/~photos/tn/884_348.ts1122905912000.jpg Muzykancie, tu może będzie widać co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 16.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 dzięki,widziałem to zdjęcie w Twoim dzienniku rozumiem, że nie zmieniasz przeznaczenia pomieszczenia gospodarczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.09.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Od dzisiaj już wiem, kto jest Twoim bratem... Dyskretnie go obserwowałam... Chyba trochę nieśmiały, bo nic nie dał po sobie poznać, że wie co nas łączy ( chodzi mi o Ciebie i mnie ) Wiem, że teraz ekipa układa dachówkę na Zwierzyńcu, więc wejdą na Twój dach zaraz potem. Czy wiesz kiedy kładą dachówkę u państwa S. w Stanowicach? Wklej coś, jak przywiozą wiązary, bo będę musiała sama się pofatygować , żeby je zobaczyć, a pogoda nie sprzyja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 No to widze, że nie tylko mój Mis robił poł roku ogrodzenie co do 60.000 - zbędnych nie mam, ale też chetnie przyjmę. pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 17.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Pan od dachóweczek jeszcze stówkę opuścił, dobre i to, będzie 19400, a nie 19500 do zapłaty Ta kwota to za dachówkę i osprzęt czy robociznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 17.09.2005 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Pan od dachóweczek jeszcze stówkę opuścił, dobre i to, będzie 19400, a nie 19500 do zapłaty Ta kwota to za dachówkę i osprzęt czy robociznę? To kwota za dachówkę i folie, klamry i inne duperele , a robocizna koło 8.000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 17.09.2005 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 No to widze, że nie tylko mój Mis robił poł roku ogrodzenie co do 60.000 - zbędnych nie mam, ale też chetnie przyjmę. pozdrówka. Funiu, pół roku w lutym minie, małżonek dopiero zaczął, ponoć weźmie dwa dni wolnego na czwartek i piątek ( mają wiązary przywieżć) i będzie jednym okiem czyścić słupki a drugim zerkać na montaż więźby. Pozdrowionka dla małej Haneczki. Dla Was także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Funiu, pół roku w lutym minie, małżonek dopiero zaczął, ponoć weźmie dwa dni wolnego na czwartek i piątek ( mają wiązary przywieżć) i będzie jednym okiem czyścić słupki a drugim zerkać na montaż więźby. No to pogratulować zdyscyplinowanego małżonka. Mój miał taką praktykę: jeden słupek - jeden browarek. Stąd w zeszłym roku siedział przy ogrodzeniu cały sierpień i wrzesień, a ogrodzenie i tak kończyli nasi fachowcy w tym roku No nielicząc drewnianych sztachetek i furtki, które założył sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 17.09.2005 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 To mówisz Funiu, że mój będzie pijaniutki pod koniec tygodnia?? Na razie zaczął z tymi słupkami, co będzie dalej.... zobaczymy Ale twardo obstaje przy swoim, hehe, jeszcze będzie tak, że ja będę robić to ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts