tab 28.09.2005 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 jak to ?? przecież masz już wylewki Chudziak wylany, nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 o kurcze, ale bayer te zdjątka...fajnie to już wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.09.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witaj Tab! Pięknie wygląda Wasz domek!!!!!W tym słońcu wręcz prześlicznie!!! Wiązary, widać, że bardzo starannie wykonane. Przez dwa dni tyle zmontowali? Wierzyć się nie chce! Znana Ci ekipa tez liczy 4 chłopa, ale robota idzie im baaaardzo wolno....Oni przez dwa dni zamontowaliby pewnie z 2 elementy... Też za jakiś czas, będziemy wybierali płytkę klinkierową na kominy. Też brązową i też niedrogą.... Przecież mamy identyczną dachówkę! Może uda nam się wkrótce Was odwiedzić. Ale wczesniej damy znać. Teraz brakuje czasu.... Pozdrawiam Was ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturZ 28.09.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ale super te wiązary, ja też bym tak chciał. Zrób proszę jeszcze całość po zakończeniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 29.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Super konstrukja i chyba w samą porę po deszcze już za pasem, a po nich chyba ostra zima, bo myszy atakują (przynajmniej u nas). Zobaczymy co wart jest nasz kot . Trzymam kciuki za szybkie zadaszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 29.09.2005 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Ale super te wiązary, ja też bym tak chciał. Zrób proszę jeszcze całość po zakończeniu!!! Super konstrukja i chyba w samą porę po deszcze już za pasem, a po nich chyba ostra zima, bo myszy atakują (przynajmniej u nas). Zobaczymy co wart jest nasz kot . Trzymam kciuki za szybkie zadaszenie. Wiązary naprawdę dobrze się prezentują A co do pogody, to dzisiaj pada, ale po małej przerwie ( bo lało) chłopcy montują wiązary nad garażem. Zdjęcia wieczorem. A kotki małe przybyły, dwie kotki postarały się o potomstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.09.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Artystyczne te Twoje zdjęcia wiązarów. Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 30.09.2005 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Artystyczne te Twoje zdjęcia wiązarów. Brawo !!! Amatorka jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.09.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Jak mogl tego zapomniec? Jakby piekarz zapomnial maki dac do chleba...Nie dziwie sie, że sie wsciekasz.A powiedz to dziecie na zdjeciu obok, czy to Twoje dziecko? Bo bardzo slodkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 30.09.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tab widzę że masz taras od wschodu to tak inaczej jak większość. Po południu będzie już tam cień i nie będziesz musiała się martwić o parasol ale opalanie planuj na godziny poranne O którym kominie mówisz bo u mnie wszystko grało co prawda zlikwidowałam komin w salonie. Pozdrawiam Malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 30.09.2005 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Jak mogl tego zapomniec? Jakby piekarz zapomnial maki dac do chleba... Nie dziwie sie, że sie wsciekasz. A powiedz to dziecie na zdjeciu obok, czy to Twoje dziecko? Bo bardzo slodkie... Bobas jest mój A z tym kominem to będzie wojna, oj będzie. [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 30.09.2005 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tab widzę że masz taras od wschodu to tak inaczej jak większość. Po południu będzie już tam cień i nie będziesz musiała się martwić o parasol ale opalanie planuj na godziny poranne O którym kominie mówisz bo u mnie wszystko grało co prawda zlikwidowałam komin w salonie. Pozdrawiam Malinka Malinko, komin w pomieszczeniu gospodarczym jest ok. Jest tylko w lewo przesunięty, jak stoi się twarzą do niego. Poza tym innych zmian nie ma. A, powiększyliśmy pom. gospodarcze. Co do tarasów, to jeden jest od poludniowego wschodu, a drugi wychodzi od południa. I na brak słońća narzekać nie będę A jak zabraknie słońca to ucieknę do ogrodu. A co do zdjęć - to nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.09.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Nie smuć się Tab! Wiem, że drażnią takie pomyłki.....( oj, wiem) Poprawią i będzie dobrze..... Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 30.09.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Nie smuć się Tab! Wiem, że drażnią takie pomyłki.....( oj, wiem) Poprawią i będzie dobrze..... Pozdrawiam gorąco! Pewnie, że poprawią Ale mój optymizm już gdzieś się zapodział - ale to inna historia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.09.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Nie smuć się Tab! Wiem, że drażnią takie pomyłki.....( oj, wiem) Poprawią i będzie dobrze..... Pozdrawiam gorąco! Pewnie, że poprawią Ale mój optymizm już gdzieś się zapodział - ale to inna historia.... No co Ty???/ Z powodu zaimpregnowanych ciśnieniowo desek utracisz swój optymizm???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 30.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tab jeszcze nie takie niespodzianki przed Tobą - głowa do góry - dobry wieźbiarz poradzi sobie z tym problemem. Już teraz wiem w czym problem Ty masz inną wersję od mojej. W mojej komin był tylko w salonie i małej łazience - my przenieśliśmy komin do pomieszczenia gosp. i z więźbą musiał radzić sobie wykonawca tylko jak robili więźbe to komin już stał - choć nie cały. Spokojnie poradzą sobie szkoda nerwów. Trzymam kciuki. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 30.09.2005 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Nie smuć się Tab! Wiem, że drażnią takie pomyłki.....( oj, wiem) Poprawią i będzie dobrze..... Pozdrawiam gorąco! Pewnie, że poprawią Ale mój optymizm już gdzieś się zapodział - ale to inna historia.... No co Ty???/ Z powodu zaimpregnowanych ciśnieniowo desek utracisz swój optymizm???? Deskami już nie przejmuję się Już mi przechodzi. Z tego powodu dom się nie zawali ani mój świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 30.09.2005 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tab jeszcze nie takie niespodzianki przed Tobą - głowa do góry - dobry wieźbiarz poradzi sobie z tym problemem. Już teraz wiem w czym problem Ty masz inną wersję od mojej. W mojej komin był tylko w salonie i małej łazience - my przenieśliśmy komin do pomieszczenia gosp. i z więźbą musiał radzić sobie wykonawca tylko jak robili więźbe to komin już stał - choć nie cały. Spokojnie poradzą sobie szkoda nerwów. Trzymam kciuki. Pa U nas jak było mierzenie domu do projektu to kominy też już stały (niecałe oczywiście). I komin z łazienki też mamy w pom. gosp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Ciesze się, że wszystko dobrze się skończyło. Domyślam się, że rozmowa nie była przyjemna..... Najważniejsze, będzie dobrze. Czy w poniedziałek już wyjeżdżasz? Nie będziesz przy tym, jak przestawiają Ci komin???? Poproś kogoś o dopilnowanie, żeby dokładnie wyczyścili rurki ceramiczne. Czyli od jurtra szaleje u Ciebie moja ekipa!!!!! u mnie wchodzą pojutrze robić więźbę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 02.10.2005 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Ciesze się, że wszystko dobrze się skończyło. Domyślam się, że rozmowa nie była przyjemna..... Najważniejsze, będzie dobrze. Czy w poniedziałek już wyjeżdżasz? Nie będziesz przy tym, jak przestawiają Ci komin???? Poproś kogoś o dopilnowanie, żeby dokładnie wyczyścili rurki ceramiczne. Czyli od jurtra szaleje u Ciebie moja ekipa!!!!! u mnie wchodzą pojutrze robić więźbę. Pozdrawiam Wszystko jest ok, nikt na nikogo nie krzyczał, wszystko na spokojnie, bo nie było o co kotów drzeć, gdyby nie było manewru kominem..... to by się działo. A tak dogadał się nasz szef z wykonawcą wiązarów, my nie płacimy za przestawienie owego komina. A wyjeżdżamy już dzisiaj wieczorem i nie wiem kiedy przyjadę. Ale na pewno będę wszystko śledzić, co się dzieje u Ciebie Pilnuj więźbiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts