Agacka1719499039 19.10.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 za mało dachówek...u mnie tak policzyli, że mi na placu zostało cośkoło 50 metrów a brakowało co chwilę czegoś... to szczotek,to schodkówto haków do ryniem...oj jakdobrze,że już to mam za sobą Trzymam kciuki i nie daj się takim drobnym zgrzytom...byle szło do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 19.10.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 wydaje mi się że facet wiedział co robi, w ten sposób zwabił cię do siebie , żebyś u niego dokonała zakupów, no ale cóż, Spójrz za to na swój piękny dach, to na pewno zrobi ci się lżej na sercu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 19.10.2005 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 wydaje mi się że facet wiedział co robi, w ten sposób zwabił cię do siebie , żebyś u niego dokonała zakupów, no ale cóż, Spójrz za to na swój piękny dach, to na pewno zrobi ci się lżej na sercu. Teraz to będę go kiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Hello, Ale super dzidzia!!! Niemal kopia mojej dzidzi . Moja ma półtora roczku, a wasza? Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 19.10.2005 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Hello, Ale super dzidzia!!! Niemal kopia mojej dzidzi . Moja ma półtora roczku, a wasza? Pozdrawiam serdecznie, Prawie 14 miesięcy. z 25 sierpnia jest. A Twoja dzidzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 20.10.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Dziękuję Tab - w imieniu swoim i ArturaZ - bo to On chyba pytał o podparcie tarasu, domek pierwsza klasa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 20.10.2005 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Dziękuję Tab - w imieniu swoim i ArturaZ - bo to On chyba pytał o podparcie tarasu, domek pierwsza klasa pozdrawiam Hehe, właśnie, to chyba Artur pytał, a myślałam, że Ty. Ale przecież to niczemu nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 20.10.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 dobrego nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.10.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witaj Tab! Chciałam Ci napisać, że w życiu nie widziałam tak ładnego i pogodnego dziecka!!!! Moje też były ładne, ale Twoja córcia jest po prostu przeurocza!!! I nie piszę to dlatego, że Cię lubię....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 20.10.2005 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witaj Tab! Chciałam Ci napisać, że w życiu nie widziałam tak ładnego i pogodnego dziecka!!!! Moje też były ładne, ale Twoja córcia jest po prostu przeurocza!!! I nie piszę to dlatego, że Cię lubię....... A ponoć to jest forum budowlane, a tu takie "słodzenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Hello Moja dzidzia jest z 29 marca, ale jest malutka , jak ja . Są do siebie naprawdę podobne... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturZ 23.10.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tab dzięki za zdjęcie z podparciem na słupie tarasowym. Wszystko zrozumiałem, ale jedna z belek jest chyba podparta na ścianie od salonu jakąś podpórką, a druga na ścianie pomieszczenia gospodarczego nie jest podparta - jeżeli dobrze widzę, czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 23.10.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tab dzięki za zdjęcie z podparciem na słupie tarasowym. Wszystko zrozumiałem, ale jedna z belek jest chyba podparta na ścianie od salonu jakąś podpórką, a druga na ścianie pomieszczenia gospodarczego nie jest podparta - jeżeli dobrze widzę, czemu? Hmm, zastanaiwam się, co to za podpórki? Wiem, że w jednym miejscu jest klin, który później ma zniknąć. Ten na ścianie od pom. gospodarczego. Zrobię zdjęcia to podrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.10.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Kurczę, nawet nie mam czasu, zeby do Ciebie podjechać i zobaczyć, jak wygląda dach na żywo! Dobrze, że kolor dachówek jest identyczny. Teraz po deszczu pewnie jest jeszcze piękniejszy! Dlaczego ja nie sprawdziłam, czy te , które dzisiaj przywiózł mają taki sam odcień???? Sprawdzę jutro.... A na pogodę nie narzekaj!!!! I nawet nie myśl o deszczu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 25.10.2005 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Kurczę, nawet nie mam czasu, zeby do Ciebie podjechać i zobaczyć, jak wygląda dach na żywo! Dobrze, że kolor dachówek jest identyczny. Teraz po deszczu pewnie jest jeszcze piękniejszy! Dlaczego ja nie sprawdziłam, czy te , które dzisiaj przywiózł mają taki sam odcień???? Sprawdzę jutro.... A na pogodę nie narzekaj!!!! I nawet nie myśl o deszczu!!!! Pogoda zajefajna Dziecko mi z wózka wyssie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.10.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Domek, domkiem i tak już wystarczająco pochwał załapał Ja pozwolę się zachwycić Twoją śliczną córeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 27.10.2005 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Domek, domkiem i tak już wystarczająco pochwał załapał Ja pozwolę się zachwycić Twoją śliczną córeczką Dziekuję. A jak się ma Twoja Hania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.10.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 A jak się ma Twoja Hania? całkiem nieźle, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Pięknie prezentuje się Twój domek w słońcu.......i te gąsiory sattel też ładne, a martwiam się, że za falbaniaste ( chciałam konisch). Tak patrzę na Twój dach i widzę, że też trochę cięć było. Dziwne, dlaczego u mnie aż tyle folii brakło????? Fajnie, ze nie będziesz miała sąsiadów. Święty spokój, nikt Ci nie będzie do salonu zaglądał.... Ucałuj Oleńkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Piękny Wasz dom, bardzo mi się podoba. Kolor dachu, kominy, wszystko gra. A ja czekam aż dostane sąsiadów z drugiej strony bo mniej będzie mi wiać. Bo tu pogoda ciągle jakąś wietrzna a sąsiad trochę osłoni.. tylko mam nadzieje, że psa nie będzie miał, bo nie wiem czy mój syn nie będzie się go bal jak będzie szczekał... No a pies szczekać musi. Wiec wole bez psa, bo jeden już jest z naprzeciwka, a kilka dookoła... Hm, będzie jak będzie...Może kiedyś cos o tym powiem. p.s. Piękne, cudowne te zdjęcia Twojej dzidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts