Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika :) TAB

tab

Recommended Posts

Piękny Wasz dom, bardzo mi się podoba. Kolor dachu, kominy, wszystko gra.

A ja czekam aż dostane sąsiadów z drugiej strony bo mniej będzie mi wiać. Bo tu pogoda ciągle jakąś wietrzna a sąsiad trochę osłoni.. tylko mam nadzieje, że psa nie będzie miał, bo nie wiem czy mój syn nie będzie się go bal jak będzie szczekał... No a pies szczekać musi. Wiec wole bez psa, bo jeden już jest z naprzeciwka, a kilka dookoła...

Hm, będzie jak będzie...Może kiedyś cos o tym powiem.

p.s. Piękne, cudowne te zdjęcia Twojej dzidzi.

Zeljka, a ja ciągle mam wrażenie, że kominy coś "nie teges" :)

A z tymi sąsiadami to różnie, no ale jacyś muszą być :)

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 232
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

No, Tab dobrze, ze znow piszesz. Fajnie, ze tez idziecie do przodu. Czekam na fotki jak juz bedzie brama i okna.

To Ty tez bedzie s tak jak Zaba miala eksperta od urzadzania? Ale macie dobrze! Na pewno uda sie zrobic tak jak sobie planujecie i bedzie ladnie, bo to piekny dom - projekt.

Bede zagladac, trzymanko...

Zeljko, mam kilka zdjęć z etapu stawiania ścianek działowych, ale nie wiem gdzie aparat:) Widać zarys poszczególnych pomieszczeń, co gdzie będzie. Córka już biega po domku i chowa się to tu i tam. Chociaż gołe mury - Ola jest zachwycona. A najbardziej przypadła jej do gustu kupa piachu ( na oko 20 ton), przynajmniej ma piaskownicę wielką :).

Jak tylko odnajdę aparat to wrzucę zdjęcia.

Tab, piekny ten Wasz domek. Wlasnie dzis chcialam sie bardziej przyjzec i widze, ze tez jest to duzy dom. Tylko u Was nie ma takiej dlugej prostej sciany jak u nas, przez co Wasz dom wyglada bardziej ciekawe. A w srodku jaki porzadek, pozazdroscic tylko. Jeszcze troche to i u Was sie narobi drutow i rurek..., zobaczysz. :p

Zawsze jak patrze na zdjecia Twojego domu to tez podziwiam dachowke. Jest na prawde piekna. Zaba chyba tez taka ma, nie? A jaki kolor elewacji planujecie, macie juz jakis pomysly?

Zelijko, dachówka u Żaby i u mnie to ta sama, bo brana od tego samego faceta. I też mi się bardzo podoba - dachówka oczywiście :)

A porządek zostawiła po sobie ostatnia ekipa.

Chociaż jak mieliśmy montowane wiązary, to cały teren budowy był tak wysprzątany, że aż mi szczęka opadła. Takiego porządku to nigdzie nie widziałam. Ale jak ułozyli dachówki - to chcieli pozostawic niezły bajzelek po sobie. Powiedziałam im, ze zapłacę jak będzie posprzątane. Co nagadali na mnie - nie wiem, ale naklęli na czym świat stoi. Baba kazała im sprzątać :) :o

Ach żeby to było takie łatwe. Wybrać coś co ci się nie znudzi. Wczoraj minął nam rok od wprowadzenia a ja już bym tyle chciała zmienić. A też wybieraliśmy bez żadnych wykrętasów co by się nie znudziło :D

Malinko, a ja siedzę i przeglądam rózne różności, właśnie - żeby za rok nie marudzić co by tu zmienić.

Malinko czy rodzinka powiększyła się czy maluszek jeszcze w środku?

• 3 weeks później...

Tab, ale pieknie trafiliscie z tym brazem, ze dokladnie taki sam i garaz i okna, to znaczy rolety, bo okien nie widac na zdjeciach.., ale chyba ten sam kolor.

A corka jest przesliczna a wyobraznie ma, to juz jest bardzo dobry poczatek..., a co! :D