tab 04.11.2005 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Piękny Wasz dom, bardzo mi się podoba. Kolor dachu, kominy, wszystko gra. A ja czekam aż dostane sąsiadów z drugiej strony bo mniej będzie mi wiać. Bo tu pogoda ciągle jakąś wietrzna a sąsiad trochę osłoni.. tylko mam nadzieje, że psa nie będzie miał, bo nie wiem czy mój syn nie będzie się go bal jak będzie szczekał... No a pies szczekać musi. Wiec wole bez psa, bo jeden już jest z naprzeciwka, a kilka dookoła... Hm, będzie jak będzie...Może kiedyś cos o tym powiem. p.s. Piękne, cudowne te zdjęcia Twojej dzidzi. Zeljka, a ja ciągle mam wrażenie, że kominy coś "nie teges" A z tymi sąsiadami to różnie, no ale jacyś muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.12.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Tab, co slychac u Was? Dawno nic nie pisalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Tab, co slychac? Napisz pare slow. Pewnie juz cos tak przygotowujecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 01.04.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 tab - czekam na dalszy ciąg (śniegi już chyba potopniały? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.05.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 No, Tab dobrze, ze znow piszesz. Fajnie, ze tez idziecie do przodu. Czekam na fotki jak juz bedzie brama i okna.To Ty tez bedzie s tak jak Zaba miala eksperta od urzadzania? Ale macie dobrze! Na pewno uda sie zrobic tak jak sobie planujecie i bedzie ladnie, bo to piekny dom - projekt.Bede zagladac, trzymanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 01.05.2006 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Zeljko, mam kilka zdjęć z etapu stawiania ścianek działowych, ale nie wiem gdzie aparat:) Widać zarys poszczególnych pomieszczeń, co gdzie będzie. Córka już biega po domku i chowa się to tu i tam. Chociaż gołe mury - Ola jest zachwycona. A najbardziej przypadła jej do gustu kupa piachu ( na oko 20 ton), przynajmniej ma piaskownicę wielką . Jak tylko odnajdę aparat to wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 To i ja czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 01.05.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Ach żeby to było takie łatwe. Wybrać coś co ci się nie znudzi. Wczoraj minął nam rok od wprowadzenia a ja już bym tyle chciała zmienić. A też wybieraliśmy bez żadnych wykrętasów co by się nie znudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.05.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Tab, piekny ten Wasz domek. Wlasnie dzis chcialam sie bardziej przyjzec i widze, ze tez jest to duzy dom. Tylko u Was nie ma takiej dlugej prostej sciany jak u nas, przez co Wasz dom wyglada bardziej ciekawe. A w srodku jaki porzadek, pozazdroscic tylko. Jeszcze troche to i u Was sie narobi drutow i rurek..., zobaczysz. Zawsze jak patrze na zdjecia Twojego domu to tez podziwiam dachowke. Jest na prawde piekna. Zaba chyba tez taka ma, nie? A jaki kolor elewacji planujecie, macie juz jakis pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 02.05.2006 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Zelijko, dachówka u Żaby i u mnie to ta sama, bo brana od tego samego faceta. I też mi się bardzo podoba - dachówka oczywiście A porządek zostawiła po sobie ostatnia ekipa. Chociaż jak mieliśmy montowane wiązary, to cały teren budowy był tak wysprzątany, że aż mi szczęka opadła. Takiego porządku to nigdzie nie widziałam. Ale jak ułozyli dachówki - to chcieli pozostawic niezły bajzelek po sobie. Powiedziałam im, ze zapłacę jak będzie posprzątane. Co nagadali na mnie - nie wiem, ale naklęli na czym świat stoi. Baba kazała im sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 02.05.2006 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ach żeby to było takie łatwe. Wybrać coś co ci się nie znudzi. Wczoraj minął nam rok od wprowadzenia a ja już bym tyle chciała zmienić. A też wybieraliśmy bez żadnych wykrętasów co by się nie znudziło Malinko, a ja siedzę i przeglądam rózne różności, właśnie - żeby za rok nie marudzić co by tu zmienić. Malinko czy rodzinka powiększyła się czy maluszek jeszcze w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Okna bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 03.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Tab jesteśmy już w komplecie. 20.04 o 23.30 urodziła się nasza druga córcia Natalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.05.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Baaardzo ładna i Córcia i Dom. Dom ma bardzo ładna bryłę. Gratulacje!!! Pozdrawiam serdecznie , KasiaR P.S. Umiałam sie z tych tulipanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Tab, ale pieknie trafiliscie z tym brazem, ze dokladnie taki sam i garaz i okna, to znaczy rolety, bo okien nie widac na zdjeciach.., ale chyba ten sam kolor. A corka jest przesliczna a wyobraznie ma, to juz jest bardzo dobry poczatek..., a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts