zaba_gonia 23.05.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Tab, piękne wszystko! te ramy jednak ciemny brąż...mówiłaś, że zdecydowałaś się na mahoń... Co nie znaczy, że te mi się nie podobają nawet bardziej Brama garażowa i rolety świetnie dobrane kolorystycznie. Cały dom prezentuje się wspaniale Ale najbardziej zazdroszczę, że masz taka Przecudną Córcię Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 23.05.2006 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Żabciu, z oknami to był niezły młyn. Miał być mahoń - na 100 %Ale zamówiliśmy ciemny dąb, który wygląda jak brąz. Rolety ciemnobrązowe, jestem zadowolona, że zgrały się z bramą garażową.Sama wiesz, jakie to uczucie, jak to jest jak sa już okna. Budowa staje się domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Tab bardzo ładnie Wasz domek wygląda wszystko zgrane kolorystycznie A córcia ma bardzo fajne pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A brama... bez prądu nie da rady jej podnieść, a co dopiero opuścić. A jak jest prąd - po prostu cud miód To trochę dziwne. Brama przy dobrze wyregulowanych sprężynach powinna się stosunkowo wygodnie otwierać i zamykać nawet bez napędu. Mamy bramę 4,5m szeroką i bez prądu żona radziłą sobie całkiem dziarsko - najgorzej było ją ruszyć z zastoju, ale potem to już łatwo - może Waszą trzeba doregulować. Niby nic, ale w razie awarii czy braku prądu może się przydać. (nie pytam czy przy próbach napęd był odłączony ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 26.05.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 rafałku, z bramą wszystko jest ok. JEst wyregulowana, chodzi cacy, to przenośnia, że nie mozna jej otworzyć czy też zamknąć. Ale dziękuję, że przejałeś sie moją bramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Tab, ledwo komentarzyk znalazlam, gdzies Ty sie podziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dawno nie zaglądałam, a tu juz elektrycy szaleją Mała inwestorka - pięęęęęęęęęękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Ale masz przeeeśliczną córcię - ma piękne włosy (obcinałaś je już?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 16.07.2006 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ale masz przeeeśliczną córcię - ma piękne włosy (obcinałaś je już?). Dzięki. Córka jedynie miała grzywkę przycinaną. Dobrze, że teraz w modzie są ukośne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ciekawe, czy te prześliczne loczki będą jej odrastały, gdy jej zetniesz poraz pierwszy włosy. Mój starszy syn miał takie loki, gdy był mały. Niestety po pierwszym radykalnym cięciu po kręciołkach na głowie ani śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Musze Ci się przyznać, ze prawdopodobnie zamówimy taką samą bramę garazowa. Rzeczywiście jest ładna i solidnie wykonana. Waham sie tylko nad kolorem. Powiedz mi czy kolor bramo różni się od koloru rolet...czy jest to ten sam odcień brązu?????? Zdradź mi jeszcze na jakie drzwi zewnątrzne sie zdecydowałaś i gdzie je kupujecie Pozdrówka i ucałowania dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 07.10.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Żabko, odcień brązu ten sam chyba Ja nie znam się na kolorach Różnicy nie widzę. Poza tym u nas brama jest wysunieta przed cały budynek o jakieś 5 metrów i nie jest na jednej linii z oknami. Zapraszam do Nas na naoczne lustracje. Będziemy na pewno od piątku przez sobotę do niedzieli Zresztą wiesz gdzie dom stoi także możecie podjechać i spokojnie pooglądać. My z bramy jesteśmy zadowoleni. A o drzwiach jeszcze nie myślimy, kompletnie nie wiem co wybrać, ale na pewno coś prostego, bez zbędnych zakrętasów, bo kompletnie nie widzi mi się takie coś. Pozdrowionka serdecznie dla familijki Twej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Tab!!!!!!! Chwal sie co u Ciebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/new2/boze236.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.12.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 No Tab, jednak w swoim domciu bedziecie... Zycze aby sie udalo!!! Wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 30.12.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 No Tab, jednak w swoim domciu bedziecie... Zycze aby sie udalo!!! Wszystkiego dobrego!!! My też bardzo cieszymy się. Jak klienci przyszli oglądać dom, to jakoś dziwnie na duszy robiło się. W głowie miałam myśl: " Jacyś obcy ludzie po naszym domu się kręcą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 tab bardzo ladny dom . D-08 jest rowniez jednym z moich faworytow. Bardzo powaznie zastanawiam sie nad budowa tego domu.Mam jeszcze pare projektow na oku , ale do lata musze podjac ostateczna decyzje, co jest bardzo trodne. Piszesz o malej spizarni. czy mozesz powiedziec , gdzie umiesciliscie spizarnie . Ja rowniez mam zamiar zadaszyc taras i powiekszyc pom. gospodarcze.Jeszcze raz gratuluje tak ladnego domu i zycze powodzenia.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 21.01.2007 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 tab bardzo ladny dom . D-08 jest rowniez jednym z moich faworytow. Bardzo powaznie zastanawiam sie nad budowa tego domu.Mam jeszcze pare projektow na oku , ale do lata musze podjac ostateczna decyzje, co jest bardzo trodne. Piszesz o malej spizarni. czy mozesz powiedziec , gdzie umiesciliscie spizarnie . Ja rowniez mam zamiar zadaszyc taras i powiekszyc pom. gospodarcze.Jeszcze raz gratuluje tak ladnego domu i zycze powodzenia.[/b] Bonnie, wybieraj ten projekt, bo jest naprawdę fajny - oczywiście jeśli chcesz mieć parterówkę My zadowoleni jestesmy ze swojego domu - chociaż jeszcze nie mieszkamy - maksymalnie, wręcz zakochani. A spiżarkę zrobiliśmy tak: ten prostokącik na fioletowo-różowo http://i77.photobucket.com/albums/j53/przestronny/Beztytuu.jpg Łazienka jest mała, ale wchodzi spokojnie kabina 80-tka, kibelek i umywalka. Mniej metrów do sprzątania, a spiżarka ważna rzecz zwłaszcza, że nie będę mieć ogromnej ilości szafek w kuchni. A do spiżarki powrzucam wszystko: papiery, zapasy cukru , jakiś większy garnek, odkurzacz, zgrzewki wody czy inne cuda. W pomieszczeniu gospodarczym nie mam na to miejsca, bo tam będzie kocioł, pralka, zlew gospodarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts