tab 21.01.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Wlasnie szukam takiego domu , aby nic w nim nie brakowalo, Teraz mam dosyc duza spizarnie i nie wyobrazam sobie zycia bez niej. Caly czas biore pod uwage dom parterowy , bo w tej chwili mieszkam w pietrowym . Nic mnie nie przekona do schodow i spania na gorze. Mimo, ze mam klimatyzacje w domu to i tak latem jest na gorze bardzo goraco. tab a czy mozesz zdradzic jakie sa koszty budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 24.01.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wlasnie szukam takiego domu , aby nic w nim nie brakowalo, Teraz mam dosyc duza spizarnie i nie wyobrazam sobie zycia bez niej. Caly czas biore pod uwage dom parterowy , bo w tej chwili mieszkam w pietrowym . Nic mnie nie przekona do schodow i spania na gorze. Mimo, ze mam klimatyzacje w domu to i tak latem jest na gorze bardzo goraco. tab a czy mozesz zdradzic jakie sa koszty budowy. Bonnie. koszty to sprawa naprawdę indywidualna My nie będziemy wprowadzać sie do domu, w którym będą drzwi wewnętrzne czy meble w każdym pokoju. Pewnie będziemy też bez mebli kuchennych. Ale czas nas goni i musimy powoli zmienić lokum:) Jedni wydają na taki dom 250.000, inni 400.000. Zależy z czego budujesz, jaka dachówka, albo może blacha,, czy tez gont bitumiczny, jakie okna, czy z wentylacją czy bez, jakie ogrzewanie, jakie wyposażenie, drzwi, podłogi i inne . Na pewno 250.000 wydasz - jeśli będziesz chciała ten dom budować. Pozdrawiam ciepło, Tab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mam nadzieje , ze w 350 tys sie zmieszcze. Ja rowniez do domu musze wprowadzic sie jak najpredzej. Na czas budowy musze mieszkac u rodzicow.Budowac bede z maxsa lub porothermu, okna plastikowe na dach dachowka cementowa lub ceramiczna, piec kondensacyjny, ogrzewanie podlogowe w calym domu. Jak tylko zrobie lazienke to wprowadzam sie i dalej bede wykanczac. Praktycznie bede mieszkac na budowie, ale najwazniejsze ze wreszcie u siebie.Pozdrawiam i czekam na dalsze zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.01.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Bardzo ładna obudowa kominka. Naprawdę mi się podoba, spokojna i ponadczasowa. gdybym zerżnęłą, to bardzo byś sie gniewała??? Z przodu jest lekki łuk??? Dobrze widzę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 26.01.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Bardzo ładna obudowa kominka. Naprawdę mi się podoba, spokojna i ponadczasowa. gdybym zerżnęłą, to bardzo byś sie gniewała??? Z przodu jest lekki łuk??? Dobrze widzę??? Żaba, proszę bardzo. Zżynaj. Tak, jest łuk z przodu. Zapraszam oczywiście do siebie. Jestem cały czas. Jak nie na budowie, to u rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Trzymam kciuki żeby prace cały czas szły do przodu Bardzo ładnie się robi w Waszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 28.01.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Trzymam kciuki żeby prace cały czas szły do przodu Bardzo ładnie się robi w Waszym domku Dzięki serdeczne. Na razie będziemy bez kuchni i bez drzwi wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 My kuchnię mieliśmy ale drzwi wew. dorobiliśmy się dopiero całkiem niedawno Da sie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 30.01.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Pewnie, że się da, w otworach drzwiowych powieszę jakieś gustowne szmatki, a tzw. gary można w misce umyć, albo w łazience Prowizorki są najtrwalsze tylko żebym do końca życia nie musiała talerzy w wannie czy umywalce zmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 W otworach drzwiowych dobrze sparwdzają sie koce Myślę że to Ci nie grozi, w końcu takei mycie garów może być uciążliwe więc prędzej czy później zatęsknisz za kuchnią Najgorzej jest z prowizorkami które nie są uciążliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Gorzej, jak mąż do prowizorki się przyzwyczai i stwierdzi, że żonie kuchnia do szczęścia nie potrzebna, bo przecież świetnie sobie radzi myjąc gary przez dwa lata w misce . TAB, po Twoim dzienniku widać jak szybko rosną dzieciaki. Twoja córcia na początkowych zdjęć jako mała dzidzia teraz jak prawie-pannica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 19.02.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Gorzej, jak mąż do prowizorki się przyzwyczai i stwierdzi, że żonie kuchnia do szczęścia nie potrzebna, bo przecież świetnie sobie radzi myjąc gary przez dwa lata w misce . TAB, po Twoim dzienniku widać jak szybko rosną dzieciaki. Twoja córcia na początkowych zdjęć jako mała dzidzia teraz jak prawie-pannica . Kuchnia będzie Dla mnie wystarczyłby czajnik - zupa z torebki i koniec, szkoda czasu na pichcenie. Można robic inne ciekawe rzeczy. Chociaz nie powiem, czasem lubie coś tam wykombinować. Byle szybko, bo nie znoszę stać długo przy kuchni. A co do garów, zmywania nienawidzę, mąż mnie wyręcza A olka rośnie jak na drożdżach, niedawno urodziła się, a tu już śmiga do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Bardzo ladne drzwi. Projekt szafek tez mi sie podoba. Mysle , ze bardzo ladnie beda wygladaly.Tab czy masz komin w kuchni , bo bardzo ladnie wygladaja szafki w projekcie, tak jak by go nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 20.02.2007 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Bardzo ladne drzwi. Projekt szafek tez mi sie podoba. Mysle , ze bardzo ladnie beda wygladaly. Tab czy masz komin w kuchni , bo bardzo ladnie wygladaja szafki w projekcie, tak jak by go nie bylo. Bonnie, komina w kuchni nie ma. Nie mamy przerz to też komina w łazience. Mamy zwykły kominek i komin w pom. gospodarczym. Też mam nadzieje, że mebelki w kuchni będą dobrze wyglądać. \chcę by były zrobione dobrze, bym nie musiała nimi póxniej sobie głowy zawracać. A projekt robiłam sama w ciągu +\- 10 minut - nie chwaląc się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Kuchnia będzie bardzo fajna i przestonna Trzymam kciuki za marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 27.02.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Bardzo ladny domek Mam pytanie odnosnie gosiorow na Waszym dachu. Czy macie ulozony Gąsior Sattel czy Konisch ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 27.02.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Bardzo ladny domek Mam pytanie odnosnie gosiorow na Waszym dachu. Czy macie ulozony Gąsior Sattel czy Konisch ?? Witam Cię serdecznie. Dzięki, na dachu leży Sattel. Wg mnie ładniejszy od Konisch. Ale nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 27.02.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Bardzo dziekuje za odpowiedz. Dzisiaj zapłacilam za dachowke sirius 13 braz i musialam odrazu wybrac gasiory a ze Twoje sa bardzo ladne wiec zdecydowalam sie na sattel Twoj dziennik (i zaby goni) dodalam nawet do ulubionych wiec prawie codziennie sprawdzam na jakim etapie budowy sa Wasze domki. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 27.02.2007 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Bardzo dziekuje za odpowiedz. Dzisiaj zapłacilam za dachowke sirius 13 braz i musialam odrazu wybrac gasiory a ze Twoje sa bardzo ladne wiec zdecydowalam sie na sattel Twoj dziennik (i zaby goni) dodalam nawet do ulubionych wiec prawie codziennie sprawdzam na jakim etapie budowy sa Wasze domki. Pozdrawiam Ania Ana, na pewno będziesz zadowolona z dachówki. Ja jestem i to bardzo. Za niedługo na pewno zamieszczę nowe zdjęcia, bo kilka zmian zaszło. a do wprowadzki kilka tygodni. Może koniec marca, najpóźniej święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts