Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

hura, hura, urodził się mój pies

ankalenka

Recommended Posts

Rbit!

Jak byś już odebrał tego hovka, a serdecznie namawiam to w okolicach Babic (szerokopojętych) to masz sporo hovków chętnych do spacerów jest nasza D'Arsy w Zaborowie, Toffi i Etna w Wyględach, Marlow i Misti w Laskach, Boni (nasza córeczka) w Klaudynie.

Jeżeli dobrze się domyślam (po przeczytaniu innego wątku) do jakiej hodowli jedziesz w Łomiankach to bardzo polecam. Widziałem szczenięta, bardzo fajne psychicznie, jedne z najlepszych jakie widziałem, a widziałem ponad 10 mitów od różnych suk.

Radek

Opal, gdybyœ od czasu do czasu zawitała do nas to byœ wiedziała, że własnie jesteœmy w trakcie kupowania działki w Feliksowie i forum Muratora jest nam coraz bliższe :-)).

A zajrzeliœmy na forum bo szukaliœmy informacji o wpływie linii wysokiego napięcia na zdrowie.

Pozdrawiam i liczę że jakoœ niedługo się może spotkamy na jakimœ spacerku.

Radek

Rbit!

Jak byś już odebrał tego hovka, a serdecznie namawiam to w okolicach Babic (szerokopojętych) to masz sporo hovków chętnych do spacerów jest nasza D'Arsy w Zaborowie, Toffi i Etna w Wyględach, Marlow i Misti w Laskach, Boni (nasza córeczka) w Klaudynie.

Radek

Dzieki za zaproszenie . Z przyjemnoscia bede sie mógł przylaczyć jak skończa sie szczepienia i bedzie mógł sie bawić z innymi psami. na razie obgryza wszystko co moze i wykopuje rosliny w ogrodzie.

Tak ze gdybyscie sie wybierali na spacer to prosze o info. chetnie sie przylacze jesli tylko bede mógł, zeby te moje prawie 14 kg szczesliwego futra mogło sie wybawić w towarzystwie :-).

PS

Juz wiem skad tak doskonale znasz ten miot :-)

PS2

Widzialem Wasze zdjecia ze spacerów, tym chetniej sie przylacze :-)

Pozdrawiam