RadekAg 09.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Rbit! Jak byś już odebrał tego hovka, a serdecznie namawiam to w okolicach Babic (szerokopojętych) to masz sporo hovków chętnych do spacerów jest nasza D'Arsy w Zaborowie, Toffi i Etna w Wyględach, Marlow i Misti w Laskach, Boni (nasza córeczka) w Klaudynie. Jeżeli dobrze się domyślam (po przeczytaniu innego wątku) do jakiej hodowli jedziesz w Łomiankach to bardzo polecam. Widziałem szczenięta, bardzo fajne psychicznie, jedne z najlepszych jakie widziałem, a widziałem ponad 10 mitów od różnych suk. Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 09.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 RAdek BINGO!!!!!!! Wlasnie zaraz jade zobaczyć sobie to cudo i mam nadzieje ze sie zaprzyjaznimy. Jak sie uda to do spacerów chetnie dołacze Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.09.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Gratulacje.....też czekam na swojego pieska, ale coś naszej suce nie za bardzo to wychodzi... więc czekamy cierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 12.09.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 "...urodził się nasz długo oczekiwany czekoladowy labrador!!!..." A moja sunia właśnie z uwagi na zły stan zdrowia została uśpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Raduś, a co Ty tu robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekAg 12.09.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Opal, gdyby od czasu do czasu zawitała do nas to by wiedziała, że własnie jestemy w trakcie kupowania działki w Feliksowie i forum Muratora jest nam coraz bliższe ). A zajrzelimy na forum bo szukalimy informacji o wpływie linii wysokiego napięcia na zdrowie. Pozdrawiam i liczę że jako niedługo się może spotkamy na jakim spacerku. Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puppy_Slaughter 13.09.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 No to super.Jak już bedziesz mogła to zrób mu jakies zdjecia i wklej tutaj bo napewno jest mniamniusi sprawdze czy aby nie mdły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puppy_Slaughter 13.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 "...urodził się nasz długo oczekiwany czekoladowy labrador!!!..." A moja sunia właśnie z uwagi na zły stan zdrowia została uśpiona ale kwas...naprawde i sympathize ziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 16.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Rbit! Jak byś już odebrał tego hovka, a serdecznie namawiam to w okolicach Babic (szerokopojętych) to masz sporo hovków chętnych do spacerów jest nasza D'Arsy w Zaborowie, Toffi i Etna w Wyględach, Marlow i Misti w Laskach, Boni (nasza córeczka) w Klaudynie. Radek Dzieki za zaproszenie . Z przyjemnoscia bede sie mógł przylaczyć jak skończa sie szczepienia i bedzie mógł sie bawić z innymi psami. na razie obgryza wszystko co moze i wykopuje rosliny w ogrodzie. Tak ze gdybyscie sie wybierali na spacer to prosze o info. chetnie sie przylacze jesli tylko bede mógł, zeby te moje prawie 14 kg szczesliwego futra mogło sie wybawić w towarzystwie . PS Juz wiem skad tak doskonale znasz ten miot PS2 Widzialem Wasze zdjecia ze spacerów, tym chetniej sie przylacze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts