GrzesioO 31.08.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam serdecznie, Właśnie otrzymałem wycenę na okna z tej firmy (profile systemu deceuninck Serii Mondial 2000, ukucia maco), i powiem szczerze jest bardzo atrakcyjna, a nawet aż za bardzo.Czy ktoś z Szanowych Forumowiczów ma może okna z tej firmy i zechciałby się podzielić wrażeniami?Czy to jest firma godna zaufania?Czy warto kupić u niej okna? PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesioO 05.09.2005 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 NIKT nie ma okien z tej firmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 06.09.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 GrzegorzuTrudno będzie znaleźć kogoś kto ma okna Deceunick Mondial wyprodukowane przez Eltex. Na rynku warszawskim wśród klientów indywidualnych pojawili się w chyba w 2004r. Głównym kierunkiem ich działalności były realizacje przetargów. Na stronach m.st. Warszawy znajdziesz ich bardzo dużo. Brałem udział w przetargach razem z Eltexem. Zawsze miał atrakcyjne ceny, niższe od innych. Powiem szczerze zawsze preferowałem Deceunicka. Wziąłem od nich kilkanaście okien nie dla klienta indywidualnego tylko do zamówienia publicznego gdzie liczy się tylko i wyłącznie cena. To co zwróciło moją uwagę to niezbyt dobra jakość wykonania. Źle doczyszczone zgrzewy, źle docięte listwy mocujące szyby. Czasami musiałem poprawić mocowania elementów okuć. Myślę że zastosowane wzmocnienia w ościeżnicy i skrzydłach powinny być inne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesioO 06.09.2005 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam,Bardzo dziękuję za informację.Czyli raczej od nich nie brać, tak? PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neska 06.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 U mnie są okna Eltexu na profilu Deceunic ale nie pamiętam jakie okucia to wie mąż. Mamy w kolorze złoty dąb, a na mieszkaniu białe też tej firmy. Jak narazie sobie chwale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesioO 06.09.2005 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No to będę miał zagwozdkę. Mi okno 150 x 150 cm z okuciami maco, brązowe z dwóch stron wycenili na 718 zł za sztukę (w tym vat 7%). Podobno to bardzo dobra cena. A mówią, że jeszcze możemy pogadac, bo potrzebuję całkiem sporo tych okien, w zasadzie całe mnósto Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Mi okno 150 x 150 cm z okuciami maco, brązowe z dwóch stron wycenili na 718 zł za sztukę (w tym vat 7%). Podobno to bardzo dobra cena. A mówią, że jeszcze możemy pogadac, bo potrzebuję całkiem sporo tych okien, w zasadzie całe mnósto Pozdrawiam Grzegorz cena bardzo dobra za kolor obustronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 06.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 To nie znaczy że masz ich nie kupować. Decyzja nalezy tylko i wyłącznie do ciebie. Tak jak napisała Neska okna funkcjonują prawidłowo. Uwagi dotyczą tylko niestarannego wykończenia. Okucia jakie proponuja Maco są dobrymi okuciami. Innych w swej ofercie nie mieli. Problem z Maco jaet tylko taki iż nie można ich rozbudować o dodatkowe elementy.Jeśli okno jednoskrzydłowe to normalna cena, jeśli dwuskrzydłowe to dobra cena.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts