Evva 31.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Obserwuję sobie to Forum od jakiegoś czasu, nawet zaczęłam się powolutku udzielać i widzę, że w porównaniu do innych, forumowicze są jakby bardziej mili dla siebie, nie czepiają się o słówka itd.Swojego czasu (kilka lat temu) udzielałam się na forum "Dziecko". W końcu przestałam, bo byłam zniesmaczona. Ciągle ktoś na kogoś napadał, opacznie rozumiał jego wypowiedzi. Czytając niektóre posty miało się wrażenie, że w ekranu wyskoczą ręce, które za chwilę zaczną cię dusić. To samo obserwuję czasami na innych forach, które bardzo sporadycznie odwiedzam.A tu proszę - wszyscy służą radą, są cierpliwi. Dochodzi wprawdzie do utarczek słownych, jednak wszystko w granicach rozsądku. Krytyka również jest konstruktywna.Coż, jak widać budowanie łączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kochana tutaj jest towarzystwo wzajemnej adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kochana tutaj jest towarzystwo wzajemnej adoracji patrzcie go, już się zakochał Evva, do gardeł też sobie potrafimy skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Mamy podobne odczucie jak Evva - poziom kultury, wzajemniej życzliwości, altruzimu, poczucia humoru, taktu forumowiczów jest bardzo wysoki, zadając tym samym kłam opinii, że internet i fora to miejsce agresji.Czuj się jak u siebie w domu...PozdrawiamyRedakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Jaaacie! Evva, ale masz fajnie! Mnie Redakcja osobiście nie witała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.08.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 mnie powitała , tylko jakby troche inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 mnie powitała , tylko jakby troche inaczej Bo i ty coś inny jesteś nie narzekaj, masz przynajmniej jedno "my" więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 mnie powitała , tylko jakby troche inaczej Bo i ty coś inny jesteś nie narzekaj, masz przynajmniej jedno "my" więcej. ale numer, kot załapach sie do elity A tak się kiedyś odgrażał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.08.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 mnie powitała , tylko jakby troche inaczej Bo i ty coś inny jesteś nie narzekaj, masz przynajmniej jedno "my" więcej. ale numer, kot załapach sie do elity A tak się kiedyś odgrażał Faktycznie nawet sie nie skapowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Faktycznie nawet sie nie skapowałem I co teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 31.08.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 teraz bedzie pewnie się buntowal przeciwko sobie... takie rozdwojenie jazni , witaj Evva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Jaaacie! Evva, ale masz fajnie! Mnie Redakcja osobiście nie witała! mnie tez nie , ciekawe moze zechca sie pokazac i kubek odrazu dadza , tak na zachete witaj Evva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 31.08.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 mnie tez Redakcja nie powitała...to jest podejrzane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 31.08.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Faktycznie nawet sie nie skapowałem I co teraz??? Jak to co?! Stawia wódke i pijemy okrężne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Faktycznie nawet sie nie skapowałem I co teraz??? Jak to co?! Stawia wódke i pijemy okrężne!!! chyba taki wylewny to Selcio nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/2214_1.jpg mozemy i okręznie ...a przy okazji poopowiadamy se zmyslone historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.09.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witaj Evvo! Twoja opinia, jak widzisz, cieszy nie tylko Redakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/2214_1.jpg mozemy i okręznie ...a przy okazji poopowiadamy se zmyslone historie To Twoje zdrowie nasz Ty forumowy Lwie (a co Ci będę żałował... ) i zdrowie nowych twarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.09.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 kicia łżesz jak pies, a na dodatek źle ci idzie. Już przed urlopem klikłem, że pchasz się na kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.09.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Evvuś nie wierz pozorom, bo skończysz, jak leoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts