Mufka 21.10.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Obserwuję sobie to Forum od jakiegoś czasu, nawet zaczęłam się powolutku udzielać i widzę, że w porównaniu do innych, forumowicze są jakby bardziej mili dla siebie, nie czepiają się o słówka itd. Swojego czasu (kilka lat temu) udzielałam się na forum "Dziecko". W końcu przestałam, bo byłam zniesmaczona. Ciągle ktoś na kogoś napadał, opacznie rozumiał jego wypowiedzi. Czytając niektóre posty miało się wrażenie, że w ekranu wyskoczą ręce, które za chwilę zaczną cię dusić. To samo obserwuję czasami na innych forach, które bardzo sporadycznie odwiedzam. A tu proszę - wszyscy służą radą, są cierpliwi. Dochodzi wprawdzie do utarczek słownych, jednak wszystko w granicach rozsądku. Krytyka również jest konstruktywna. Coż, jak widać budowanie łączy... Popieram tez jestem pod wrazeniem kultury na Forum Muratora, bardzo mi sie tu podoba, w moim przypadku mozna mowic o malym uzaleznieniu pozdrawiam serdecznie forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Obserwuję sobie to Forum od jakiegoś czasu, nawet zaczęłam się powolutku udzielać i widzę, że w porównaniu do innych, forumowicze są jakby bardziej mili dla siebie, nie czepiają się o słówka itd. Swojego czasu (kilka lat temu) udzielałam się na forum "Dziecko". W końcu przestałam, bo byłam zniesmaczona. Ciągle ktoś na kogoś napadał, opacznie rozumiał jego wypowiedzi. Czytając niektóre posty miało się wrażenie, że w ekranu wyskoczą ręce, które za chwilę zaczną cię dusić. To samo obserwuję czasami na innych forach, które bardzo sporadycznie odwiedzam. A tu proszę - wszyscy służą radą, są cierpliwi. Dochodzi wprawdzie do utarczek słownych, jednak wszystko w granicach rozsądku. Krytyka również jest konstruktywna. Coż, jak widać budowanie łączy... Popieram tez jestem pod wrazeniem kultury na Forum Muratora, bardzo mi sie tu podoba, w moim przypadku mozna mowic o malym uzaleznieniu pozdrawiam serdecznie forumowiczow ...forumowicze pozdrawiają Mufkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.10.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Ale tu miło, a mnie to nikt nie witał, choć grzeczna byłam Ale i tak lubię to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.10.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 anSi , skoro nalegasz WITAMY :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.10.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 anSi , skoro nalegasz WITAMY :lol: No to czuję się powitana Bardzo dziękuję Kamień z serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.10.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 auuuuu......... ale nie na moją nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.10.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 auuuuu......... ale nie na moją nogę No jasne, że nie na Twoją nogę. Na mój paluch trafiło Nie słychać było jak wrzasnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 21.10.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Mnie tam nikt nie wital, ale za to dostalem kilka razy banana. Zaznacze ze bylem rowniez grzeczny jak przystalo na forumowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 to ja moze tak hurtem wszystkich przywitam chlebem i ze sola ubranie kurpiowskie mam tez , a co? jak witac to witac a i flaszka sie znajdzie i jaki transparent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.10.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Mnie tam nikt nie wital, ale za to dostalem kilka razy banana. Zaznacze ze bylem rowniez grzeczny jak przystalo na forumowicza. Forumowicz bez bana jest jak zolnierz bez kalasznikowa . Niech zaluja ci co nie byli zbanowani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.10.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Nie wiem, czy zauważyliście, logo Muratora w lewym górnym rogu strony na żółtym tle, a nie na czerwonym. Czyżby kres czerwonych kartek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kto to dzis zgadnie Kapitanie Moze to taki protest przedwyborczy Muratora A Ty byles witany Kapitanie? Jak nie to patrz wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.10.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 rrmi - najmilszym powitaniem wśród Forumowej Braci było zaproszenie na pamiętne spotkanie u Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 rrmi - najmilszym powitaniem wśród Forumowej Braci było zaproszenie na pamiętne spotkanie u Tomka takie powitanie to kazdy by chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 22.10.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 to ja, bez banana, to już nie forumowicz, toż to jawna dyskryminacja, chce banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 nie wiesz co zrobic ,zeby dostac? i nie wlocz sie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.10.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Nie wiem, czy zauważyliście, logo Muratora w lewym górnym rogu strony na żółtym tle, a nie na czerwonym. Czyżby kres czerwonych kartek ? kubki czerwone się skończyły, teraz będa żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.10.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Nie wiem, czy zauważyliście, logo Muratora w lewym górnym rogu strony na żółtym tle, a nie na czerwonym. Czyżby kres czerwonych kartek ? kubki czerwone się skończyły, teraz będa żółte No nareszcie... nie wiem dlaczego ale te czerwone jakos nie przypadły mi do gustu.. a żółte... i owszem.. tylko nie mam zadnego.. wszystkie poszły w szczytniej sprawie.... mowie oczywiscie o kubkach m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts