fizyk 23.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Wy tu sobie żartujecie ... Aniu - ja wcale nie żartem wspomniałem, żebyśmy się budowali. Ja nawoływałem wszystkich aby machnęli ręką na mieszkania w osiedlach (nie tylko strzeżonych) i zaczęli się budować !!! Sam tak zrobiłem. Zgadzam się też z Tobą, że żadko można spotkać taką liczbę osób, których coś łączy (choćby pomoc w budowaniu). W marcu będzie okazja spotkać się w realu. Ja się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jefka5 13.02.2006 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Mam znajomych na "chronionym". Zdarzylo sie juz kilka razy, ze gdy przyjechalam do nichw dowiedziny to musieli biec z mieszkania otworzyc mi brame poniewaz ochronairz mial wlansie obchod osiedla... Wiec biegaja sobie tak otwierac brame gosciom - jakies 600 m! Bez sensu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiu_28 31.05.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 To ja może trochę Cie pocieszę. Lepiej mieszkać na takim osiedlu, jak Ty mieszkasz, niż w słynnym osiedlu w Nowej Hucie w Krakowie. Nie masz przynajmniej problemów z dresiarzami, obszczańcami, bezdomnymi, itd. Z drugiej strony to trochę przesadzają u Ciebie z tym parkowaniem. Ciężko będzie Ci coś zmienić w spółdzielni. Ja uważam, że najlepiej stałoby się gdyby spółdzielnie zostały przekształcone we wspólnoty. We wspólnocie dużo łatwiej takie sprawy załatwić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts