Jerzy Andrzejewski 31.08.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Potrzebuję piachu na podsypkę.Najlepiej z jakiejś budowy gdzie nie jest potrzebny.W trybie pilnym.Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 01.09.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dokąd dokładnie potrzebujesz dowieźć ten piach? Mi ostatnio facet przywoził z Góry Kalwarii (ok. 10 km) za 200 zł/Kamaz - ok. 13 ton piach do murowania/tynkowania, a piach do podsypek oferował mi po 150 zł/Kamaz. Uważam, że jest to cena bardzo atrakcyjna, ale zależy w dużym stopniu od odległości dowozu. Facet wyglądał na takiego z którym można się dogadać. Jeżeli jesteś zainteresowany mogę podać namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzy Andrzejewski 01.09.2005 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ja potrzebuję dowiezć na Pragę Płd. w Warszawie.150 zł za ciężarówkę to trochę za drogo.Potrzebuję ok.30 ciężarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 02.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja potrzebuję dowiezć na Pragę Płd. w Warszawie.150 zł za ciężarówkę to trochę za drogo.Potrzebuję ok.30 ciężarówek. Myślę, że bardziej będzie się Tobie opłacało wozić towar ciągnikiem siodłowym z naczepą, bo na raz przewiezie ok 30 ton a za kurs bierze tyle co kamazem. Jeśli chodzi o tani towar to pytaj w piaskarni o piasek lub pospółkę 2 kat ok 5zł/t. Są w nich różne zanieczyszczenia typu mół, patyki i inne śmieci ale na podsypkę w sam raz. Jeśli jesteś zainteresowany to mogę dać ci nr do gościa od tego wozu, jeżdzi właśnie po tej stronie Wisły. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts