kze 28.11.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Rafal9 będzie kupował Aluplast - zobaczymy jakie to okna. Ja myslałem o Thyssen... Wcale nie jest drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 28.11.2005 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Rafal9 będzie kupował Aluplast - zobaczymy jakie to okna. Ja myslałem o Thyssen... Wcale nie jest drogi... Dostałem dwie wyceny na Aluplast Ideal 4000. Powinno mi wyjść max. 18 tysięcy. No, ale to bardzo wstępna wycena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Rafal9 będzie kupował Aluplast - zobaczymy jakie to okna. Ja myslałem o Thyssen... Wcale nie jest drogi... Dostałem dwie wyceny na Aluplast Ideal 4000. Powinno mi wyjść max. 18 tysięcy. No, ale to bardzo wstępna wycena. A chcesz w kolorze, czy białe? Ewentualnie w temacie okien można skontaktować się z naszym specjalista od okien na forum muratora JAREKO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 28.11.2005 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A chcesz w kolorze, czy białe? Ewentualnie w temacie okien można skontaktować się z naszym specjalista od okien na forum muratora JAREKO... Raczej kolor. JAREKO - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A chcesz w kolorze, czy białe? Ewentualnie w temacie okien można skontaktować się z naszym specjalista od okien na forum muratora JAREKO... Raczej kolor. JAREKO - dzięki. A jaki kolor? PS Własnie poprosiłem Jareko o wycenę swoich okien i czekam na odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 28.11.2005 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A jaki kolor? Zabij mnie, ale nie mam pojęcia. A Ty? Własnie poprosiłem Jareko o wycenę swoich okien i czekam na odpowiedź... He he, przeglądam maile i jedna z dwu wycen, które mam, pochodzi właśnie od Jareko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 W sobotę ogladalismy z żoną okna i wychodziło, że mahoń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Markoz - to masz szansę na nr 4... Krzysiek P. Ułańską szarżą wskoczył na miejsce nr 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 01.03.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Wiosna się zbliża, słonko przygrzewa, czekamy na nowe wieści z pola bitwy. Skoro ekipa wybrana to zdradź jaki materiał za ściany? Czekamy na nowiny i szukamy motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts