alpin 31.08.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Mam pytanie w moim budowanym domku mam dwie łazienki w pionie parter,poddasze od dolnej łazienki jest wybudowany kanał wentylacyjnyz kształtek ,w górnej łazience będzie od sufity poprzez strych pociągnięta rura spiro lub podobna ,i teraz chciałbym obydwa kanały podpiąc pod jedną dachówke z kominkiem (tylko jedna zamontowana),i jeszcze jedno chciałbym w obydwu łązienkach zamiast kratek zamontować wentylatory osiowe z czujnikiem wilgotności,czy to zda egzamin? może jakieś inne rozwiązanie, przez obydwie łazienki idzie jeszcze jeden kanał wentylacyjny ze spiżarni odok łazienki on ma osobny kominek na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 31.08.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No właśnie mnie też to interesuje: czy można wiele rur do jednej dachówki z kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 31.08.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Skleroza nie boli Ja też tak wpinam bo co mam teraz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts