Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vaillant od jutra taniej - pakiety

Recommended Posts

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

stojący gazowy piec kondensacyjny do 27kW, najlepiej z mieszalnikiem do podlogowki w srodku

niestety nie ma w ofercie takiego cuda zmieszanie wody poza kotłem poprzez zawór 3Drog. z mieszaczem lub układ stało temperaturowy na RTL-u

a kocioł 27kW to VKK Eco VIT

rewelacja !!!

kocioł z automatyczną regulacją spalnia

A mnie interesuje 1F z zasobnikiem , sterownikiem pogodowym , ogrzewanie domu podlogowe- tylko, 3 punkty poboru wody użytkowej. Co byś zaproponował?W jakiej cenie?

ja proponuje Vaillanta ale nie jest to jedyna opcja

ogrzewanie podłogowe tylko - idzie za tym rodzaj sterownika i osprzetu do kotłowni

ciekawym rozwiązaniem jest EcoCompact z zasobnikiem warstwowy 100L tzw "lodówka" w promocji z sterownikiem pogodowym VRC420S- dwa obiegi grzewcze - jeden z mieszczem sterowanie cwu i cyrkulacja

To sa ceny detaliczne... wiekszość z nas kupuje piece Od wykonawców na 7% Vacie, a i wykonawca kupuje piec od dystrybutora w celu dalszej odsprzedarz w o wiele niższej cenie niż podane tu katalogowe...

Przykładowo Kondensat VU 196 + zasobnik VIH R 120 można spokojnie kupić poniżej 7tyś brutto. Pozdrawiam.

Kontrakt serwisowy dotyczy

1. podgrzewaczy przepływowych MAG

2 kotłow wiszących niekondensacyjnych

3 kotłów wiszących kondensacyjnych

4 pozostałe( do indywidualnych negocjacji)

dwa Pakietu usług

Basic - podstawowy

Premium - rozszeżony (pełna gwarancja na wady producenckie nie wynikłe z winy użytkownika)

bezpłatny przegląd urządzenia w obu przypadkach

zryczałtowana opłata za naprawę w wypadku awari spowodowanych przez użytkownika

15 % rabat na zużyte części

osoby zainteresowane przedłużeniem gwarancji na privat:

ja to muszę przez miesiąc kupić kociołek, w połowie października musi już działać, więc jeszcze mam max. miesiąć na wybór, koniecznie jednofunkcyjny kondensat z zamknięto komorą + zasobnik (może być tańszy zamiennik) + reszta niezbędna do działania zestawu.

Jestem w podobnej sytuacji tylko jeszcze ostateczna decyzja kupna nie zapadła co do terminu i marki.

Przyłączę się do dyskusji z pytaniem i prośbą o propozycję kotła z kosztami..

Dom ok 140 m2 ok 60% podłogówka

Będę wdzięczny za info :wink: [email protected]